foto

Josh Hutcherson

  • nar. 12.10.1992 (25 let)
    Union, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

S dětskými herci se v poslední době roztrhl pytel a mezi ty publiku známější a režiséry obsazovanější patří i mladý Joshua Ryan Hutcherson. Narodil se i vyrůstal v Kentucky. Dráhu herce nastartoval v epizodních rolích v seriálech, mihl se například v POHOTOVOSTI.

V pravém slova smyslu ale prorazil až díky animovanému POLÁRNÍMU EXPRESU Roberta Zemeckise v roce 2004. Poté se objevil ve snímku ZATHURA: VESMÍRNÉ DOBRODRUŽSTVÍ, který si pohrává s podobným námětem jako JUMANJI. V roce 2007 si zahrál titulní postavu chlapce v rodinném filmu MOST DO ZEMĚ TERABITHIA. Během natáčení se spřátelil s představitelkou Leslie, AnnouSophií Robb. Josh má staršího bratra Connora, také herce. Mezi jeho velké záliby patří fotbal a zvířata. Kromě dvou psů, vlastní ještě dvě kočky.

V budoucnu se objeví v dramatu WINGED CREATURES či v dobrodružné fantasy režiséra Paula Weitze CIRQUE DU FREAK se Salmou Hayek. Dveře k slibně načaté kariéře má, jak to vypadá, otevřené dokořán.

Petra "Goldenhair" Jakovská

Herecká filmografie

Filmy

2019 Journey 3: From the Earth to the Moon
2018 The Long Home
2017 Ape
Elliot: The Littlest Reindeer
The Disaster Artist
Tragedy Girls
2016 In Dubious Battle
2015 Hunger Games: Síla vzdoru 2. část
2014 Escobar: Paraíso perdido
Hunger Games: Síla vzdoru 1. část
2013 Hunger Games: Vražedná pomsta
Království lesních strážců
2012 7 dní v Havaně
Cesta na tajuplný ostrov 2
Hunger Games
Rudý úsvit: Nová krev
The Forger
2011 Vrah zůstal po škole
2010 Děcka jsou v pohodě
2009 Upírův pomocník
2008 Cesta do středu Země
Okřídlené bytosti
2007 Hafan hasičem
Most do země Terabithia
2006 Rodinná dovolená a jiná neštěstí
2005 Malý Manhattan
Zathura: Vesmírné dobrodružství
Zelená je tráva
2004 Motocross Kids
Party Wagon (TV film)
Polární expres
2003 Divoké dny (TV film)
Můj svět
Poslední sázka
Zázrační pejsci (TV film)

TV seriály

2017 Future Man (TV seriál)
A Date With Destiny (E13)
Prelude to an Apocalypse (E12)
Beyond the TruffleDome (E11)
další epizody (13)
2005 Smosh (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Dokumentární

2013 Sixth Man: Bluesanity

TV pořady

2015 87. Annual Academy Awards (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2015 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2015 (TV pořad)
2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2013 39th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
CIRCUS HALLIGALLI - Best of (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 DJ Snake and Bipolar Sunshine - Middle (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Ape
Honor Council

TV seriály

2017 Future Man (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Ape

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(735)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace