Reklama

Reklama

Wondeopul goseuteu

  • Jižní Korea 원더풀 고스트 (více)

Obsahy(1)

Jang-su (Dong-seok Ma) je instruktor juda, který si jednoho dne uvědomí, že vidí Tae-čina (Yeong-kwang Kim), ducha, jenž býval oddaným policejním důstojníkem. Jang-su nejdříve předstírá, že Tae-čina nevidí ani neslyší, ale ten ho neustále žádá, aby mu pomohl vyřešit nedořešenou záhadu. (mikki089)

Recenze (2)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Film, který absolutně ničím nepřekvapuje. Příběh dokážete snadno odhadnout už po pár minutách a herecké výkony jsou spíš podprůměrné. Kim Yeong Kwang podle mého názoru není žádný extra herec. Ma Dong Seok sice ano, ale jeho role za moc nestála. Mezi hlavními postavami jsem navíc necítila dostatečné pouto, které by mě třeba přimělo na konci pustit slzu. 2,5* ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Variácia na Ducha, len bez romantiky, keďže sa duch, ktorý chce vypátrať svojho vraha začne zjavovať chlapíkovi s ktorým mal dovtedy konflikty. Vlastne mi to dejovo viac pripomínalo film Heart Condition, ktorý som videl strašne dávno. Prvým problémom filmu je, že duchárska zápletka sa rozbehne až v polovici filmu. Dovtedy sledujeme nudný život obidvoch hlavných postáv z ktorých je dokonca jeden (policajt Yeong-kwang Kim) skôr otravný. No a v druhej polovici sa film zameria na primitívne prvoplánové vtipy. Ani detektívna línia po vrahovi nie je príliš napínavá. Akčné scény tu vôbec nehľadajte. Pre mňa je výsledok proste sklamanie a nuda. 4/10. ()

Reklama

Reklama