Reklama

Reklama

Avicii: True Stories

Obsahy(1)

Zaměřuje se na neuvěřitelný vzestup, pád a znovuzrození jednoho z nejúspěšnějších světových umělců elektronické hudby všech dob, Aviciiho. (sator)

Recenze (38)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pocitově až moc přepálené na stopáži,ale jinak hodně povedený dokument,který není vůbec o elektronické hudbě,ale o jednom stydlivém klukovi,který dokázal něco o čem by si mohli mnozí jiní DJs nechat jen zdát,aby byl nakonec převálcován děláním něčeho co nebylo vůbec pro něj.Hodně si cením toho,že se o svůj pohled se všemi negativy i pozitivy nebál nasdílet.Potom co se stalo pak z toho dokumetu místy až mrazí...RIP Time...80% ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Avicii bol aj bude pre mňa najlepší producent elektronickej hudby! Jeho hudba bude tu žiť s nami naveky. Veľmi som si prial ho zažiť naživo na nejakom koncerte, no to sa už nikdy nestane. Tento dokument približuje viac z jeho pekného, no ale aj dosť utrápeného života. Nikdy som nevedel, že mal až takéto obrovské zdravotné, ale aj psychické problémy. Česť jeho pamiatke! ()

Reklama

marek29 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem mohl žít v době, kdy vznikla hvězda jménem Avicii, tvořila a odešla, ač bohužel tak mladá. Dokumenty těžko soudit řemeslně - buď vás životopis chytne nebo ne. Natočený je to fakt dobře - hra s tmou, tichem, úžasná atmosféra koncertů a snaha divákovi vnutit myšlenku, že není až tak super pro zamlklého kluka ze Stockholmu být dennodenně pod palbou pozornosti na více než 660 koncertech během pár (3-4) let. Čest jeho památce, to tetování jeho symbolu jsem fakt vážně zamýšlel a kdo ví, jak jsem k nim zdrženlivý, už ví, že to něco znamená.. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Avicii bol, po skupine ABBA zrejme najznámejší a najslávnejší švédsky hudobník, vo svojej podstate obyčajný, skromný, introvertný chlapec, ktorého keby ste stretli na ulici, zrejme ho ani nespoznáte. Nie som síce fanúšik tanečnej hudby, ale Aviciiho si rád kedykoľvek pustím a vypeckujem si ním repráky. Dokument sú v podstate iba utržky z interných nahrávok zo zákulisia, nič zaujímavé alebo nové tam nepadne, ale za niektoré jeho pesničky, ktoré po ňom zostanú, dám 4... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příběh o rychlém vzestupu nenápadného švédského mladíka, který se stal králem elektronické hudby a svého času, byl každý disko hit buď od něj, nebo se na něm podílel. Dokument převážně pro příznivce hudby, kteří nahlédnou za oponu a podívají se blíže na tohoto muzikanta, který se přes noc stal legendou, která nás bohužel brzy opustila. Dokument má o to větší sílu, že se natáčel rok před jeho úmrtím. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Avicii zemřel ve věku 28 let. Spáchal sebevraždu v Ománu, kde byl na návštěvě přátel. (Macik1982)
  • Tim Bergling si vybral své umělecké jméno Avicii, protože mu přítel řekl, že „Avīci“ znamená nejnižší stupeň buddhistického pekla. Bergling to upravil jako „Avicii“ přidáním extra „i“ poté, co zjistil, ze název účtu MySpace „Avici“ byl již zabrán. (Macik1982)

Reklama

Reklama