Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan, který je sám jako kůl v plotě, vstoupí do záhadné organizace a souhlasí, že se bude potulovat zemí s tajemnou cizinkou jménem Jane. Po nocích budou v ulicích měst po celé Americe pokládat dlaždičky, všechny se stejným šifrovaným poselstvím. Dan si připadá jako dílek ze špatné skládačky. Domnívá se, že dlaždičky představují něco mnohem většího, a že jejich záhadní zaměstnavatelé znají životně důležité tajemství. Jane je oproti tomu přesvědčena o tom, že je jejich úkol jen rozmarný šprým. Přestože Dan je jako otevřená kniha, Jane odmítá prozradit cokoli o svém životě i o tom, co všechno ví o jejich zaměstnavatelích, kteří komunikují výhradně s ní. Na společných cestách se i přes své šarvátky postupně sbližují – Danova upřímnost obměkčuje Janeino chladné cynické srdce. Jejich svárlivý vztah se utužuje a prohlubuje a mění i jejich pohled na to, co dělají. Nakonec jsou oba nuceni volit mezi prací a společnou budoucností. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Příběh kluka který neměl jednoduché dětství ale i když se zdá,že potkal tu nesprávnou, tajemnou holku se kterou putoval zemí,opak je pravdou.Díky ní našel sám sebe.A našel i směr na jehož konci našel smysl života.Sice se pokládání dlaždic s citáty zdá být nepochopitelné ale vždy se najde někdo kdo se nad nimi zastaví a zamyslí.Dobré,nadstardandní výkony neznámých herců,vynikající kamera,scénář který se nevnucoval sexistickými scénami! Nádherná krajina.Velmi citlivý překlad.Za mě : opravdu dobrý zážitek ()

Reklama

Brennos 

všechny recenze uživatele

Poměrně příjemný nezávislý film, jehož neukotvenost reflektuje životní postoje hlavních postav. Sympaticky obsazené a zahrané. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasická nezávislárna plná debilních keců jako "Tvrdíš, že v nic nevěříš, ale já věřím, že v něco věříš, jen nevíš v co věříš." Kdyby hlavní ženskou postavu hrála holka, do který bych se na první pohled nezamiloval, dal bych odpad, takhle za 3. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama