Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Arnab (Parambrata Chatterjee) se vrací se svou rodinou od Babai, která se má stát jeho vyvolenou. Cestou mají nehodu, srazí starou ženu. Od policie zjistí, že se jednalo o "psí ženu". U ní doma nachází v řetězech dívku. Mladý Arnab zařídí pohřeb a odveze dívku domů. Ale ona se mu druhý den objeví doma, celá vyděšená a bezmocná. Arnab jí poskytne azyl a začne pátrat po tom, co se tu ve skutečnosti děje. Zjistí, že tajemná vězněná dívka je dcerou "Ifrita" (démonické příšery, která šíří strach a zlo) a kult "Soudného dne" se po celém světě snaží toto sémě Satana zastavit. (Rodriguez)

(více)

Recenze (13)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podobně jako řada jiných indických filmů napříč žánry i tohle je neúměrně dlouhé. Do očí to bije především ve chvílích, kdy se film věnuje romantice a to je dost často. Jasně, je to částečně založené na tom, že se chlapík zamiluje do polodémonky, ale tady se hlavní hrdina potácí mezi dvěma ženami a to se občas nedá. Naopak pokud vstoupí na scénu profesor pronásledující ďáblovy přisluhovače, má film co nabídnout a je škoda, že vzájemné souboje nedostaly větší prostor. Masky ušly, ačkoliv se nejedná o nic převratného a uvítal bych i trochu víc krve. Celkově žádná hitparáda, ale na druhou stranu na případný americký remake bych se rád podíval. 40% ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Tak jo, to že jsem psychopat o sobě už nějaký pátek vím... takže mě ani nepřekvapuje, že jsem si ten film neskonale užila a opravdu strašně se mi líbil. Co mě ovšem překvapuje je fakt, že se mi zde Anushka opravdu líbila, že mi nebyla nepříjemná a dokonce mi byla vážně sympatická. Opravdu jsem si ji asi opravdu poprvé v nějakém filmu doopravdy užila. A to je po Jab Harry met Sejal co říci, protože tam mi třeba strašně lezla na nervy... ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Arnab je typický Bengálský muž. Jede zpátky do Kalkaty, kde má na spadnutí svatbu s dívkou, ale náhle jeho auto srazí starou ženu. Veze jí do nemocnice, ale žena po cestě zemře. Ale náhle Arnab potká Rukhsanu, záhadnou dívku žijící v chýši za vesnicí s několika psy...Vyklube se z toho horor, který možná pár diváků rozruší napětím, jiné nevyužitou příležitostí. Nicméně místy je to přesvědčivé, tak dávám průměrných 50%. A jako všechny indické filmy to chce sestříhat na polovinu. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, asi sa na žiadne filmy radšej tešiť nebudem, lebo v poslednej dobre, na čo sa teším, je dosť slabé, prečo? Popravde sa Anushke po zhliadnutí tohto filmu dosť divím, že sa dala na niečo také. Príde mi to pomerne primitívne a hodne okukané. Ale zase na druhej strane, čo už sa v tomto žánre dá nové vymyslieť, že? Je stále to isté na jednu tému. Takže druhé veľké sklamanie v tomto roku po Padmavati. Škoda... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kvalita spracovania ma už v prípade indických filmov nijak neprekvapuje. Do tamojšieho filmového biznisu tečie viac peňazí, ako u nás do zdravotníctva, kultúry i športu zároveň. Čo ma však mrzí je fakt, že Indovia si absolútne neuvedomili, že točiť 130 minútový romantický film či drámu, nie je jedno a to isté ako v prípade hororu. Na “Pari” som sa veľmi tešil, no toto bol miestami jeden extrémne nudný snímok, ktorý v podstate ani nemal žiadny potenciál. Som sklamaný, no zároveň hrdý sám na seba, že som to zvládol dopozerať až do úplného konca. Jedno šťastie, že sa to v poslednej 30 minútovke rozbehlo, lebo by som prisám bohu “porodil”. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama