Reklama

Reklama

Kdo přežije - Heroes vs. Healers vs. Hustlers

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2017

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Chrissy Hofbeck

Obsahy(1)

Reality show Kdo přežije přináší už 35. sérii a vrací se znovu na Fidži. Tentokrát show nabízí 18 nových trosečníků, kteří jsou rozděleni do tří kmenů podle povolání - na hrdiny, léčitele a pracanty. Kdo z trosečníků a z jakého kmene přelstí, přehraje, přežije všechny ostatní a získá výhru milion dolarů? (Zix.)

Recenze (39)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No hele.. Já sice všechny ty výtky chápu, ale když já té postavě celou dobu fakt fandil :D .. Asi už si dávno nedělám iluze o tom, že by do dění nezasahovala produkce, takže to všechno beru více s nadhledem.. Navíc je evidentní, že produkční popostrkování zdaleka není všemocné a v několika posledních řadách jsme tak viděli, že i protěžovaní hráči stejně vypadli. Tentokrát se to všechno rozjíždělo hodně pomalu, ale v cca poslední třetině už přežívali jen solidní hráči a cílová rovinka tak byla docela ostrej a výživnej boj.. Skryté imunity a výhody už beru prostě jako součást toho jak dnes survivor funguje a že se s touhle proměnnou i za několik sezón ještě někteří hráči nenaučili počítat a efektivně pracovat, to beru jako čistě jejich mínus. Finálová trojka byla výjmečně silná a i outsider byl hráčem silnějším než leckterý vítěz předchozích let.. Jsem rád, že to pro jednou dopadlo jak jsem fandil.. ()

campix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejenom, co se týče sledovanosti, tak Survivor upadá, ale i zajímavost castingů je až na výjimky prachbídná. O to větší rozčarování je, když produkce zahodila velice slibný cast poslední řady. Slibně se rozvíjející sérii zkazil finální twist. Teď už mi nikdo nemůže říkat, že by produkce hru výrazně neovlivňovala. Občas mě ta Amerika opravdu unavuje a ze Survivora se stává stále více pouze televizní estráda. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě tedy naprosto otřesná série, která to celé doslova zabila finálovým dílem. Cast mi od začátku moc nesednul a těch pár oblíbenců, co jsem si tam našla se poměrně brzy pakovala domů. Finálová pětka byla dost otřesná, byli tam jen dva lidi, u kterých by mi nevadilo, kdyby vyhráli a ti vypadli. :))) Šíleně umělé twisty a 60 milionů skrytých imunit mě moc neoslovilo a ten poslední tomu opravdu dodal korunu. Vítěz je opravdu ten nejhorší co může. 1* ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší podvod ze strany produkce v historii Survivora. Nikdy jsem ještě neviděl nic tak účelově upravovaného a zfixlovaného ve prospěch jedné konkrétní osoby ve hře. Gratuluji, Probste. Našel jsi nové dno. 0 % Podrobněji zde. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle série 3H byla slabá už jenom z castu, i když se spousta hráčů snažilo ukázat jaký to jsou mistři taktiky, tak si to nalhávali i sobě viz. doc. Mike nebo Ryan. Pár hráčů s potenciálem, ale ne tak srovnáno v hlavě, Alan, Joe, Cole, Lauren. A finálová dvojka, která si to zasloužila Chrisy a Ben. Zbytek si tam šel jenom pro zážitek. Už jenom na základě toho, kolik tajemství nebyli schopni udržet. Natož i využít. Věřím tomu, že kdyby se ten jeden dotyčnej neodvážil udělat krok, tak bude opravdu ta vysněná sedmička a kdoví co pak dál. A to nemá nikdo rád. Takhle to týpek nastartoval a ze dna musel bojovat, otázka je jak moc mu k tomu produkce pomohla. Minimálně tím posledním novým zvratem opravdu dost. Na druhý straně byla dobrá sociální hra, dobře taktická plus individuální imunity, čekal jsem to vyrovnaný. Já mám rád outsidery, očividně stejně jako produkce, čímž to celý nemá ten výslednej efekt a je to do očí bijící. A reunion jde úplně do sraček, když není čas si promluvit s nikým jiným než jen s trojkou. Hlavně že maj venku soutěže. ()

Zajímavosti (2)

  • Od této série se o posledním finalistovi nerozhoduje hlasováním, ale vítěz imunity určí, který soutěžící jde do finále a zbylí dva rozdělávají oheň. (Zix.)
  • Po druhé jsou trosečníci rozdělení podle svého povolání. Poprvé byli v sérii Survivor: Worlds Apart (od r. 2015). (Zix.)

Reklama

Reklama