Reklama

Reklama

Pomsta nebo láska

(seriál)
Telenovela
Turecko, (2012–2014), 107 h 15 min (Minutáž: 49–129 min)

Předloha:

Necati Cumalı (kniha)

Hrají:

Erkan Petekkaya, Hatice Şendil, Sitare Akbaş, Yonca Cevher, Hülya Darcan, Ayfer Dönmez, Ali Düşenkalkar, Necip Memili, Özlem Tokaslan, Engin Şenkan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Aniž to ze začátku věděla, zamilovala se Dila do vraha svého manžela... Bude láska silnější než nenávist? Toto je příběh neuvěřitelné lásky mezi Dilou, dívkou z města, která hledá spravedlnost, a místním vůdcem Rizem. Na místě, kde má slovo místních vůdců vyšší hodnotu než zákon, stojí sama tváří v tvář místním pravidlům. Po smrti svého manžela se Dila rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou a postavit vraha svého muže před soud. (TV Barrandov)

(více)

Diskuze

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Jeden diel som pozrel v českom dabingu ale to sa nedalo počúvať. Tvorcovia dabingu to odflákli. Hlasy vôbec nesedia postavám a ruchy nie sú v pozadí ale prerušované dabingom. Napr. dialógy pri rieke. Proste otrasné.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Caesar/

To je tvoj názor. Mne sa seriál páčil, nebola to žiadna telenovela. malo to zápletku, dej a na to že som to pozeral v práci to bolo fajn. Z 5 hviezd odrátaj 3 pre hlavnú hrdinku. :-)

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

kekesko

Jak jsi mohl dát pět hvězd? nechápu.Tenhle Brainwash se dá sledovat max pět min pak hrozí upadnutí veškerých údú včetně totální lobotomie

na příspěvěk reagoval kekesko

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Maeve.Orion odkedy majú vzdelaní ľudia patent na rozum. To čo vychádza v dnešnej dobe z VŠ sa rozumom chváliť nemôžu.

na příspěvěk reagoval Caesar/

Reklama

Reklama