Reklama

Reklama

Recenze (3)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Máme tu pojišťovnu, která posílá své agenty do budoucnosti, aby zabránili smrti svých klientů. Nápad to je docela fajn, ale provedení mě nijak nezaujalo. Celé to vypadá dost béčkově a uměle. Herci mě nijak nezaujali a někteří mi přišli dost prkenní. Akce ujde, napětí tam taky trochu je, ale v celku žádná sláva. Nechápu, jak do toho mohli ukecat The Rocka. 40% ()

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Otřes. Mizerní herci, blbě napsané, blbě natočené, místy nechtěně vtipné a přitom to mohla být solidní pecka. Snaží se to tvářit chytře a nápad a myšlenku to má, ale amatérismus čiší ze všech stran. Jestli youtube chce tímto nalákat na svou placenou steamovací službu, rád si jí nezaplatím. ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Posílání lidí do budoucnosti, aby zabránili smrti klienta... Tak zajímavý nápad to je, což o to... ale problém tu máme v tom, že "how to works" tam je vysvětleno tak zmateně, že v podstatě nevíte co si z toho máte vybrat. Navíc tam neni vysvětleno proč zrovna +33dnů. Každopádně, agenti se neptají proč a kam... prostě jdou (jako vojáci - rozkaz je jasný) a v podstatě je dále nezajímá (vlastně nikoho z nich) jaký to bude mít dopad na další průběh, bo když se "něco" změní, tak to naruší časové kontinuum a věci se začnou zcela jinak vyvíjet. A aby to nebylo tak snadný, tak nakonec tu máme hackera, který jim to tak trochu "překopává".... No bude to asi zajímavý, ale mám pocit, že něco podobného už tu nedávno bylo (avšak tenkrát se cestovalo časem do minulosti). Jen doufám, že to nebude mít xy dílů, protože to věčné čekání týden co týden na další díl už mě zkrátka unavuje :-) ()

Reklama

Reklama