foto

Amanda Crew

  • nar. 5.6.1986 (31 let)
    Langley, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Amanda Crew nastartovala svou kariéru v zábavním průmyslu cvičením hip-hop a jazzového tance. Její první a zároveň hlavní role byla v muzikálu zvaném DRAGON TAILS. Poté ji kontaktovali 3 agenti a její filmové kariéře nic nebránilo. Zanedlouho poté taktéž natočila reklamu pro Coca-Colu a vystupovala v divadelních hrách Stalling, Cordstons Courts, a Langley, the Musical. Studovala na Americké Akademii Dramatických umění.

Průlom v její kariéře nastal v roce 2004, kdy se zhostila role Tanis v kanadském televizním seriálu 15/LOVE. Po opuštění seriálu na konci druhé série hostovala v seriálech LIFE AS WE KNOW IT a SMALLVILLE. V roce 2006 debutovala v celovečerním snímku NEZVRATNÝ OSUD 3 a SUPER NÁHRADNÍK. Poté začala pracovat na dalším kanadském seriálu WHISTLER. Za zmínku také stojí snímek SEX DRIVE z roku 2008.

Jara "MgrBizzaro" Kopfrkingl

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Crooked Somebody
Chokeslam
Stůl číslo 19
The Wanting
2016 Barva vítězství
Poor Boy
2015 Věčně mladá
Weepah Way for Now
2014 Bad City
The Identical
2013 Crazy Kind of Love
Ferocious
jOBS
Miss Dial
The F Word
2012 Awesometown (TV film)
Knife Fight
2011 Charlie Zone
Sisters & Brothers
2010 All That Glitters
Repeaters
Smrt a život Charlieho St. Clouda
2009 Break-Up Artist, The
Hrůza v Connecticutu
2008 Sex Drive
Tajemství ztracené archy (TV film)
That One Night
2006 Dead Teenager Movie
John Tucker musí zemřít
Nezvratný osud 3
Solární armagedon (TV film)
Super náhradník

TV seriály

2017 Silicon Valley (TV seriál)
Server Error (S04E10)
Hooli-Con (S04E09)
The Keenan Vortex (S04E08)
další epizody (10)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
Výkyv (S03E10)
Honba za lepší betou (S03E07)
Terabity Bachmanity (S03E06)
další epizody (8)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Ženské problémy (S02E04)
Změna strategie (S02E01)
2014 Math Bites (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Test v praxi (S01E07)
Střet zájmů (S01E05)
Produkt pro širokou veřejnost (S01E01)
Motiv (TV seriál)
Podlost (S02E01)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
2006 Whistler (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
15/Love (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Dokumentární

2006 Kill Shot: The Making of 'Final Destination 3'
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace