Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Několik let potom, co obyvatelstvo Skandinávie zdecimoval smrtící déšť, se sourozenci Rasmus a Simone zoufale snaží zachránit lidstvo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

osobně se mi líbila nejvíc první řada,která se sice stejně jako jako zbylé dvě topila v nevyužitém potenciálu,ale měla výhodu v tom,že ještě pořád nebylo jasné co se děje a co si budeme povídat,tajemno funguje.Třetí řada je na tom možná o fous lépe než druhá řada,herci dospěli a je to celkem znát.To,že se stále většina z nich chová jako tupá hovádka je možné připsat tomu,že do tohoto všeho spadli jako děti a neměli moc možností pořádně dospět.Tak jako tak jsem ale rád,že je konec,protože víc nevyužitého potenciálu bych asi nedal...50% ()

Naby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treti serie uz jde zase trochu dolu. Celkem dost me nudilo to neustale opakovani urcitych veci, coz uz proste bylo trosku trapny, narozdil od dosavadnich detinskych az naivnich scenaru. Tvurci uz proste byli vyzdimani a nedokazali to posunout dal. Je tedy dobre, ze jde o posledni serii :-). Celkem cista 3* ()

Reklama

Blondsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série. Herecké výkony byly ještě lepší než v té předchozí, děj nabyl na konzistentnosti a obecně to působí daleko přirozeněji. Poslední epizoda možná není tak dobrá, jak mohla být, ale i přesto jsem spokojen, že se zde neobjevilo klasické postapokalytické koncové klišé. Celkově velká spokojenost a pokud se Netflix rozhodně udělat spin-off, budu jenom rád :). ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predpokladám, že toto bude asi záver. 3. séria "The Rain" viac-menej pokračuje tam, kde sme skončili. Naši súrodenci sú rozdelení a Rasmus sa stane niekym trochu iným. Je to aj séria, kde máme asi najviac nádeje, lebo sa ukáže, že existuje niečo, čo dokáže vírus definitívne vyliečiť. Čo je podľa mňa veľmi dobrý zvrat. Hrdinovia sú dobrí, no občas mi niektoré rozhodnutia prišli nesprávne. Alebo sú tu postavy, ktoré sú len v role zloduchov a nemyslím si, že sú v tom veľmi dobrí. Okrem toho Rasmusova motivácia nie je veľmi zaujímavá a postupne som mal pocit, že to bolo trošku proti tomu kým pôvodne vlastne bol. Je to asi najzaujímavejšia séria zo všetkých a je hlavne zaujímavé vidieť ako postupne môžu niektorí ľudia získať komplexy Boha, alebo niečo podobné. Dúfam, že to tu stopnú, lebo nemyslím si, že by bolo pokračovanie nutné. Veci sa uzavreli a vyzerá to tak, že svet sa zmení k lepšiemu. Tak uvidíme. Hodnotenie: B ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidieť že herci trochu dospeli a aj príbeh mal v posledných troch epizódach podstatne zmysluplnejší dej a zakončenie série bolo dobré. Ďalšia séria by totižto už nedávala zmysel. Celá tretia séria pozretá na rýchlosti 1,5 na Netflixe, čo svedčí o tom že dialógy neboli náročné. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama