foto

Mikkel Boe Følsgaard

  • nar. 1.5.1984 (36 let)
    Rønne, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Miss Osaka
Vores mand i Amerika
2019 Úplně normální rodina
2017 Ať vyhraje ten lepší
Kein Problem
Zmizíš
2016 Kráčej se mnou
Ptáci nad průlivem
Vážná hra
2015 Léto '92
Rosita
V písku - Příslib svobody
2013 Žena v kleci
2012 Královská aféra

TV seriály

2020 Déšť (TV seriál)
I tohle nakonec přejde (S03E06)
Milovat sebe sama (S03E05)
Změnit svět podle svého (S03E04)
další epizody (6)
2019 Déšť (TV seriál)
Přežije ten nejlepší (S02E06)
Vzpamatuj se (S02E05)
Zachraň se (S02E04)
další epizody (6)
2018 Déšť (TV seriál)
Věřit instinktům (S01E08)
Nemluvit s cizími (S01E07)
Mít přátele nablízku (S01E06)
další epizody (8)
2017 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2015 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2013 Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Oko za oko 1/2 (E07)
1996 Bryggeren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky