foto

Mikkel Boe Følsgaard

  • nar. 1.5.1984 (33 let)
    Rønne, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Den bedste mand
Du forsvinder
2016 Kráčej se mnou
Ptáci nad průlivem
Vážná hra
2015 Rosita
Sommeren '92
V písku - Příslib svobody
2013 Žena v kleci
2012 Královská aféra

TV seriály

2017 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2015 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2013 Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace