Reklama

Reklama

Únik

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Reality-TV / Dobrodružný
Velká Británie, 2017, 5x48 min

Hrají:

Hugo Speer (vypravěč)
(další profese)

Obsahy(1)

Skupinka vysoce zkušených inženýrů se ocitne v prostředí katastrofy a musí se z ní pokusit uniknout jen s vlastní pomocí. Na základě skutečných událostí tento pořad sleduje skupinku zručných lidí, kteří uvízli na místě havárie. Mají k dispozici pouze vrak a jedinou možností na únik je postavit z něj nové vozidlo, a to vznášedlo, létající stroj či auto na vzduchovém polštáři. Nebo i takové, které si ani nedokážete představit. (Viasat)

(více)

Recenze (3)

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Uplně nevím, zda ti "inženýři" jsou vysoce zkušení, ale občas mají dobré nápady, občas i pěkně blbé. A vždy je tam nějaká (mužská) dámička na pěst, která se někdy změní a otevřou se jí oči, někdy halt ne. Dobré, i když nesnesitelně nudně zdlouhavé, mezi 2 a 3. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude o vysvětlování různých technických nápadů, ale polovinu času zaberou pubertální hádky o ničem, aby to bylo jakože dramatické. "Bylo by fakt blbé, kdyby nám v poušti vítr převrhl nádobu s vodou" - bum, vítr převrhl nádrž s vodou. Jestli tahle "reality show" není naskriptovaná, tak už žádná není. (Viděn první díl.) ()

Reklama

Reklama