Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři soutěžící se pokusí změnit z Popelek v krásné princezny a to za pouhé dvě hodiny a deset tisíc korun. Vítězkou ale může být jen jedna. (TV Barrandov)

Recenze (93)

Kodousek 

všechny recenze uživatele

asi mě tu všichni teď ukamenujete, ale tak zlé to snad není, alespoň někdo má to srdce říct českým ženám a slečnám že raději jednu kvalitní kabelku než 10 napodobenin, že lépe méně vkusných kousků než mít šatní skříň jako klaun Ferdinand ... je to možná trochu hodně konzumní pořad, ale já na něj koukám pravidelně a nestydím se za to :-))) ()

soviczka odpad!

všechny recenze uživatele

Totální guilty pleasure!!! :D Obzvlášť v nedělním opakovacím pět v jednom podání, kdy jste unavení z fitka a líní na to, abyste se z gauče natáhli pro ovladač. Jedna pipina bezhlavě pobíhající po nákupním centru s nějakým zoufalcem (rozuměj mužským doprovodem), vypouštějící z úst moudra typu "chce to nějaký barvičky a k nim pak nějaký šmrncovní botičky, ke kterým sladíme kabeličku", snažící se stůj co stůj utratit deset tisíc během dvou hodin, zatímco další tři lustrují její šatník a botník a vypouští u toho moudra hodně podobná tomu předchozímu. Přiznávám, některých je mi při pohledu na tři smutná, zmačkaná, sepraná trika ve skříni a jedny okopané tenisky líto. Ale pak si vzpomenu - vždyť se přihlásily dobrovolně! Takže no mercy, muhehe... Osmany se svou češtinou tomu už jen nasazuje hodně bizarní korunu. A to nemluvím o tom na jazyk si šlapajícím anorektikovi a arogantním, permanentně znechuceném špekounovi, kteří pořad moderovali dříve... Závěr? Jestli je toto standardní vzorek ženské části populace, tak už se nedivím mužům, že při setkání se ženou s mozkem v hlavě vyděšeně berou nohy na ramena a hlasitě křičí "Zrůdaaa!!!" :-/ ()

Reklama

animario

všechny recenze uživatele

Jedno téma,10 tisíc,2 hodiny. Čas neúprosně běží a soutěžící si musí proklestit cestu džunglí obchoďáku,urvat nejlepší kusy, vystoupit fejs tu fejs svým soupeřkám a obhájit svůj outfit před neúprosným homosexuálním stylistou (s iritujícím hlasovým projevem a výrazem blumy s nemocí štítný žlázy, co zná všechny trendy,protože čte módní magazíny pro holky jako každá správná bukvice). Jako lidi,to neni žáden prdel tohleto. Nemáš styling,nemáš nic! ()

DassemUltor 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších pokalebních mozkových vyjížděček. Pan stylista je prostě bůh. Povrchní nány co degradují ženskou rasu krásně laskají moje poničené ego. Vaše nenávistné komenty a slabá hodnocení jasně ukazují vaší nedynamičnost ve výběru outfitu a prosazování stylingu. Prostě libovka :) ()

selfesteem odpad!

všechny recenze uživatele

Moderátora vyměnit! To každopádně, hned. Jinak jedna z dalších trpících soutěží, jako Výměna manželek nebo Prostřeno, jen s tím rozdílem, že pokud se trefíte do dobrého úkolu (styl, do jakého se máte obléct je i vaším stylem), nakoupíte si za 10.000,- a ty věci vám zůstanou! To je na téhle soutěži úžasný. Jen tam vhodně zakamuflovat, že zrovna tyhle hodinky se k tomuto stylu hodí, i když po nich toužím už dva měsíce :). Ti co tomu nerozumí, hodnotí další co tomu nerozumí, ale každý ze soutěžících má nakoupíno, plus může vyhrát dalších 10.000,- a ještě nábytek, to opravdu není špatné. Jen aby na tom tvůrci pořadu neprodělali, protože sledovanost bude upadat. Měla by to moderovat nějaká známá česká modelka, nebo známý stylista, kdo aspoň trochu k tomu moderování přičichl a taky, kdo není do sebe zahleděnej namyšlenej trouba. Už se k tomu nikdy nevrátím, ale soutěžící Galina v květované bundě a krátkých lacláčích byla NEJlepší a nejnápaditější, ať si kdo chce co chce říká. Ta její výhra nábytku byla pro mě velkým zadostiučiněním :). ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama