Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (183)

plakát

Vykopávky (2021) 

Ty vole. To zas bylo dílo. Celý film mohl trvat 5 min. Objevili jsme poklad, významný, celé to objevil tenhle machr, kterého ale akademici podělali a dali mu kredit až po 70 letech. Tečka. Jinak je film úplně o hovně. Rádoby umělecký, furt všechno hrozně depresivní a všichni furt jenom brečí a čumí. 2 hvězdy za to, že mám rád historii a o tomhle nálezu slyším díky filmu poprvé. Jinak ztracený čas.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Jako jednoznačně 5 hvězd. Co by je jako mělo dostávat? Vytknout tomu můžu jenom to, že ke konci je z toho spíš telenovela. Ale nebolí to tolik. Absolutně největší plus samozřejmě Berlín, to je čistá slast. 3/4 sérii jsem ještě neviděl a trochu mě mrzí, že jí vůbec udělali. Dneska hned když má něco úspěch, tak to musí natahovat...

plakát

Poslední Mohykán (1992) 

Jednoznačně v mých top10. Kdo na konci nebrečí, je pro mě automaticky podezřelý.

plakát

Tiché místo (2018) 

Ten konec kdy konečně objeví slabinu a jedna z mých nejoblíbenějších top kundiček Emily Blunt nabije tu brokovnici, to bylo prostě kurva sweet. Jenom jsem zařval, yesss! Mnohem menší píčovina než Bird Box.

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

Hele já vím že udělat na tohle téma něco originálního je dost těžký. Taky se podle mě hodně snažili. Ale jednička (vlastně 4ka?) byla prostě lepší. Byla víc fresh, víc originální (přesto že de facto kopírovala jedničku) a celkově měla spád. Tohle už bylo slabší, ale dalo se. Pohodová jednohubka :)

plakát

28 týdnů poté (2007) 

Ke konci jsem se už opravdu trápil. Opravdová slabota, blbost a slátanina. Film má vyloženě klesající tendenci. Úvodní scéna vynikající, první půlka jde, druhá polovina špatná a konec už naprosto debilní. Za mě ztracená hodina a půl života. Plusové body za to že skoro všichni umřou.

plakát

Vetřelci (1986) 

Vrchol série. Jeden z nejlepších filmů všech dob.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Odpor s jakým jsem do toho šel, se mi ani nechce psát. Očekával jsem to nejhorší a mise byla splněna. Hvězdu dávám pouze proto, že jsem tu debilitu v průběhu filmu akceptoval a zvykl si na ní. A sledoval obrázky. A ještě jedna věc, asi dvakrát se stalo, že to i připomínalo Star Wars. Což je zhruba o dvě víc, než jsem čekal.

plakát

Muž jménem Ove (2015) 

Tak švédský jak jen to jde. Od začátku víte, jak to dopadne, je to průhledný jak sklo a zhruba od půlky už se těšíte, až to skončí. Bože... Opravdu nejkrásnější pocit u tohoto filmu nastane v ten moment, kdy uvidíte závěrečný titulky... Jo a ten film jsem našel pod polickem "komedie". Ok, ok, budete se za břicho popadat skoro v každý scéně 🙂🙂🙂

plakát

Zakladatel (2016) 

Vytrvalost, vytrvalost a vytrvalost. A taky být pěknej zmrd co jde přes mrtvoly, stejně jako Jobs, Babiš a celá tahle banda psychopatů. Ne děkuji, nechci. Radši budu sympatický manik s cukrovkou a jednou rodinnou restaurací, než zmrdo magor co se těší na proslov před Reagenem... Filmově nic moc, napětí nula, drama skoro nula a Keaton mi prostě nesedí. Není to zbytečný film, asi stojí za vidění. Jo a na cheesburger nedám dopustit :))