Reklama

Reklama

Tchyně

(pořad)

Obsahy(1)

Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů (TV Barrandov)

Recenze (96)

Phorbo odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně mi pije krev, jak si vůbec dokáže taková pitomá baba, jako je Štika, která je známá jenom tím, že si nechala napíchat dceru nějakým starcem, tak fi.lozofovat a psychologicky radit cizím lidem. A ještě tak fakt jako do hloubky. Normálně bych jí nakopal do hlavy za to, na jakýho profíka si hraje. Vydržel jsem celkově patnáct minut. Ani boha víc. ()

DavidDizzer odpad!

všechny recenze uživatele

Tady nejde ani o příběhy, které se v daném pořadu řeší, tady jde o to, jak nepřirozené a nucené herecké výkony jsou. Kromě absolutně nepřírozených hereckých výkonů a přirozeného talentu, tchýně také působí šíleně nesympaticky, včetně ostatních ,,neherců". Jediné, za co bych dal jednu hvězdičku je to, že je to tak trapné, až je to vtipné a až se tomu někdy musím smát a kroutit hlavou, co za pořady to vlastní chodí. Takže to je pro mě spíše komedie s jednou hvězdičkou nebo celkový dojem pořadu jako odpad! Odporný hnus, hnůj! ()

Reklama

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Předsudky. Ano, při upoutávkách jsem si říkal: "Štiková? Tak ono nestačí, že uměle slavná Ornella dlouhodobě plní články všech bulvárů?" Musím říct, že Monika zdaleka není taková jako její ultrablbá dceruška, kterou nemůžu ani cítit. Její matka na mě působí jako pohodová teta a kupodivu to vůbec není tak špatné, jak jsem čekal. Navíc mi formát pořadu přijde lepší, než Výměna manželek, kde se akorát rozhádají obě rodiny. Pokud "Tchýně" rodině pomůže, tak proč ne? Viděl jsem jeden díl a jeho závěr byl docela silný. Na Barrandov nadprůměrné, na české pořady víceméně průměr. ()

tulrika odpad!

všechny recenze uživatele

Že bude lidem radit Monika Štiková, které se mediálně proslavila jen svou dcerou je šílené. Její rodina má dluhy, dcera souloží s ženatým tlustým padesátníkem a zásobuje net trapnými selfie. Myslím, že by měl někdo poradit jí, protože někde musela udělat chybu. To je vrchol trapnosti. Nechápu, jak se takoví lidé mohou dostat do médií. ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkouknul kus jedný epizody. Příšernější sračku jsem snad neviděl. Celý je to jen nahraný stupidní divadlo ..., trapný, ubohý, nudný a vrcholem všeho je stará Štiková, která podává společně s ostatními herci, který hrajou rozvrácenou rodinu naprosto tragický herecký výkony. Navíc má ta paní IQ asi jako rozbitej zámek od brankovejch dveří, takž se nedá moc dlouho poslouchat, stejně jako zbytek její blonďatý rodiny :-D Takže ze zdravotních důvodů už na toto nikdy koukat nebudu, zdraví mám jenom jedno a nechci o něj přijít kvůli takovýmu nebo podobnýmu pořadu :-D ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama