Reklama

Reklama

Who's Hungry

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Horor
USA, 2009, 5 min

Režie:

David Ochs

Obsahy(1)

Milé děti neberte si od cizích dětí cukrátka ani zmrzlinu! Zvláště pokud nechcete skončit v bříšku zlého a nelidského zmrzlináře, který skrývá nejedno děsivé tajemství! Pojďme sledovat tento krátký animovaný snímek, který může sloužit jako odstrašující příklad. (SOLOM.)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já to říkám furt, že mezi námi žijí různí úchyláci, kterým je lepší se vyhnout, zvláště pak pojízdným zmrzlinářům by se měli malé děti vyhýbat obloukem. O čemž se přesvědčí ústřední dvojice animovaných ratolestí, které skončí v náručí smrti jednoho z nich. Tento animovaný snímek sice neoplývá úžasnou animací, ale má vcelku snesitelnou atmosféru, nechybí i troška té „brutality“ a určitě se na něj dá podívat – však netrvá moc dlouho… ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* takový malý animovaný horůrek pro teprve začínající vyznavače tohoto oblíbeného žánru. A protože já k nim nepatřím, tak jsem si ho tolik neužil, i když své malé drsné kouzlo má. Lepší 2 hvězdičky jsou adekvátní známka pro toto dílko. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Na 5 minút to bolo celkom fajn. Maličké deti, obrovitánsky zmrzlinár, znepokojivá atmosféra (do ktorej úplne sedela tá otravná zmrzlinárska melódia). ()

Reklama

Reklama