Reklama

Reklama

Who's Hungry

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Horor
USA, 2009, 5 min

Režie:

David Ochs

Obsahy(1)

Milé děti neberte si od cizích dětí cukrátka ani zmrzlinu! Zvláště pokud nechcete skončit v bříšku zlého a nelidského zmrzlináře, který skrývá nejedno děsivé tajemství! Pojďme sledovat tento krátký animovaný snímek, který může sloužit jako odstrašující příklad. (SOLOM.)

Recenze (4)

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Na 5 minút to bolo celkom fajn. Maličké deti, obrovitánsky zmrzlinár, znepokojivá atmosféra (do ktorej úplne sedela tá otravná zmrzlinárska melódia). ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* takový malý animovaný horůrek pro teprve začínající vyznavače tohoto oblíbeného žánru. A protože já k nim nepatřím, tak jsem si ho tolik neužil, i když své malé drsné kouzlo má. Lepší 2 hvězdičky jsou adekvátní známka pro toto dílko. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já to říkám furt, že mezi námi žijí různí úchyláci, kterým je lepší se vyhnout, zvláště pak pojízdným zmrzlinářům by se měli malé děti vyhýbat obloukem. O čemž se přesvědčí ústřední dvojice animovaných ratolestí, které skončí v náručí smrti jednoho z nich. Tento animovaný snímek sice neoplývá úžasnou animací, ale má vcelku snesitelnou atmosféru, nechybí i troška té „brutality“ a určitě se na něj dá podívat – však netrvá moc dlouho… ()

Reklama

Reklama