Reklama

Reklama

Renovace rachotin

(pořad)
  • Velká Británie Flipping Bangers
Reality-TV
Velká Británie, 2018, 35x45 min

Obsahy(1)

Gus Gregory a Will Trickett pověsili kariéru na hřebík, aby se mohli věnovat svému snu: vydělávat peníze koupí a prodejem aut. Mají k dispozici omezený rozpočet, a proto se pouští do vozů, které nikdo nechce. „Kupujeme auta, která nejezdí, nevypadají dobře a někdy odporují tradičnímu vkusu," vysvětluje Gus. „Takže je získáme za hubičku." A aby toho nebylo málo, naše duo může v dílně strávit nad každým autem pouze pět dní. Když se jim včas podaří opravit různé závady a zdvojnásobit při prodeji počáteční investici, pak mohou pokrýt náklady a dostanou zaplaceno. Pokud však překročí termín, prodělají a jejich podnik zkolabuje. „Ano, odešel jsem z původní práce," potvrzuje Will. „Neúspěch si nemůžeme dovolit!" Nejedná se o žádná Ferrari, ale o kultovní a svérázné exempláře. „Kupujeme auta, která se nám líbí," dodává Gus. „Jinak by to nemělo smysl." (Viasat)

(více)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele

Americké restaurování bylo více o perfektní práci, ale tohle je příjemné a užitečné a řekl bych že kultivovanější... "Škodovka je nepochopené auto " :-)...ano o tom vím své.... 1x1--Triumph Spitfire 1x2--Golf MK2, 1x3-Toyota MR2. 1x4-Citroen BX. 1x5--Alfa Romeo 1x6--Porsche 924, 1x7--Volvo 480, 1x8--Mercedes 1x9--mazda mx5, 1X10--Austin Metro. Viděno... 2x1--MGB 2x2--BMW Z3 2x3--Austin Maestro MG. 2x4--S2, Ep4 2x5--Morris Minor. 2x6--škoda, 2X7--Renault 5 Mk1 2X8--VW Beetle 2X9--Reliant Kitten 2X10--Saab 99. viděno SEZONA 3 2X11--Audi TT. 2X12--Rover starling 2X13-Citroen XM viděno. Vypadá to že cyklus skončil... ()

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Asi před týdnem mě velmi zaujalo, že opravili a prodali i starou československou Š 105, kde řidič není rozptylován radiem, klimatizací, automatickým stahováním oken atd.. Volant ale měla vlevo. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem díl o Škodě 120. Dlouho ji měl bratranec. Oprava je příjemně názorná a je vidět československá technika. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad, který si na nic nehraje. Pánové jsou srdcaři a pohodáři. Je radost jejich nasazení pozorovat. Doufám že díly budou přibývat. ()

Drslw 

všechny recenze uživatele

Úplný balzam na nervy! Konečne show, kde nikto na nikoho nereve, nikto nebehá so zapálenou kúdeľou u prdele, nikto nehrá emócie, netvári sa ako prefíkaný obchodník alebo dobrosrdečný podvodník a nerozsieva stres po divákoch. Okrem toho sa človek dozvie aj veľa o autách a tí dvaja pohoďáci sú sympatickí a vtipní. Ideálne ako background. Edit: Po druhej sérii zvyšujem na 5. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Oba aktéři mají svá civilní povolání a není pravda, že jsou existenčně odkázáni na opravy a prodej prastarých aut. Will Trickett vlastní firmu na výrobu ocelových lodí a Gus Gregory je profesionální fotograf aut pro výrobce, jako jsou Lexus, Land Rover, Mercedes a další. Hodně fotí auta, zakomponovaná do krajinek, např. v mongolské poušti, na zamrzlých jezerech Švédska, nebo v poušti centrální Afriky. (pjotri)
  • V 6 epizodě 2. série si aktéři vyhlédli československý vůz značky Škoda model 105. (Skarface)
  • V 7. epizodě 2. série s názvem Renault 5 Mk1 se vydají Gas a Will fotit vůz Renault do Francie s pozadím zajímavého hradu. Jedná se o hrad Saint Michel z 8. století na normandském pobřeží Francie. (sator)

Reklama

Reklama