Reklama

Reklama

Fotbalista roku 2017

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický / Sportovní
Česko, 2018, 70 min

Režie:

Michael Čech

Účinkují:

Lucie Výborná (moderátor)

Obsahy(1)

Lucie Výborná moderuje přímý přenos slavnostního vyhlášení fotbalových cen za rok 2017 z Divadla na Vinohradech v Praze. (Česká televize)

Recenze (2)

kingik 

všechny recenze uživatele

I když pravidelně drbu Vrbu, jsem Čech jak poleno a Rosáka si už nepletu s Rosickým, průběh udílení cen pro nej kopálistu zdá se býti podřadným. Lucie Výborná, v rádiu jste přece jen pevnější v kramflecích, jste ovšem o něco akceptovatelnější, než zbytek moderátorské špíny z komerčních televizí. Průběh předávání nabídl i překvapení v podobě vítěze. Nebylo překvapením, že titul fotbalového Mozarta bude oficiálně věnován Rosickému, i cenu pro nejlepšího trenéra si odnesl Vrba, ale co ten vítěz v kategorii, o kterou tu běží? Už slyším Arsena Wengera, jak s neodolatelným akcentem kysele gratuluje Petru Čechovi za jeho druhé místo. Floutek z Bundesligy mu znemožnil jeho desátou korunovaci. A tak jedna z Daridových dalekonosných střel zasáhla cíl a vykopla si vítězství. Kéž by jeho trefa postihla i celý galavečer, který stále opakuje chyby z minula. Pěvecká vystoupení jen korunují unylý ráz, z kterého se tahle anketa nedokáže už mnoho let vymanit. 5/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdepak soudruzi udělali chybu, že nevyhrál tolik zbožňovaný Péťa Čech, který konečně vychytal tu svojí jubilejní nulu, kterou nám na Sport.cz připomínali pomalu čtvrtroku každý den…Jinak každopádně gratulace Daridovi k jeho prvenství. Snad se dal už po zranění pořádně dokupy – je to dobrý fotbalista, nicméně pro mě byl favorit Krmenčík za skvělý podzim a to nejsem fanda Plzně (možná tak v pohárech). Co se moderátorky týče, tak Lucka odvádí v rádiu lepší práci, ale nebyla nejhorší. Pavel Vrba to dostal zaslouženě. ()

Reklama

Reklama