foto

Michael Čech

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael Čech se narodil v roce 1967 a je synem slavného Františka Ringa Čecha. Má za sebou celou řadu známých, zejména televizních pořadů. Pět let režíroval Tele Tele, podílel se také na SuperStar, režíroval předávání Českých lvů a nyní má na starost soutěžní pořad Pevnost Boyard a hudební pořad Tvoje tvář má známý hlas.

Jiří "Marsik" Novotný

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tři bratři

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Na Broadway s Adamem Plachetkou - Impossible Dream (koncert)
2016 Hana Zagorová 70 (koncert)
Ondřej Brzobohatý a Symphonicum Tour 2016 (koncert)
2015 Noc a Den (koncert)
Sinatrology (koncert)
2014 Chinaski 20 let (koncert)
Karel Gott 2014 (koncert)
Vltava (koncert)
Václav Noid Bárta (koncert)
2013 Felix 70 (koncert)
Noc na Karlštejně (koncert)
2012 Miro Žbirka Happy Birthday (koncert)
Olympic 50 let (koncert)
2011 ČT Live - Eva Pilarová (koncert)
2010 Hana Zagorová v Lucerně (koncert)

TV pořady

2019 26. Český lev (TV pořad)
Fotbalista roku 2018 (TV pořad)
Magnesia Litera (TV pořad)
2018 1 proti všem (TV pořad)
25. Český lev (TV pořad)
Fotbalista roku 2017 (TV pořad)
Magnesia Litera (TV pořad)
Sto let sportu - vyhlášení největších momentů (TV pořad)
Sto let sportu – galavečer českého sportu (TV pořad)
2017 24. Český lev (TV pořad)
54. MTF Zlatá Praha - Slavnostní předávání cen (TV pořad)
Ceny Paměti národa 2017 (TV pořad)
Eurovizní soutěž mladých tanečníků 2017 (TV pořad)
Magnesia Litera (TV pořad)
Pomozte dětem (TV pořad)
T-Mobile Fotbalista roku (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2017 (TV pořad)
2016 53. MTF Zlatá Praha – Slavnostní předávání cen (TV pořad)
Fotbalista roku (TV pořad)
Galakoncert Kapky naděje (TV pořad)
Galavečer EKO-cen E.ON Energy Globe ČR (TV pořad)
Magnesia Litera (TV pořad)
Pevnost Boyard (TV pořad)
Pomozte dětem (TV pořad)
Pomáhej s humorem - Konto Bariéry (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
Český lev 2015 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2016 (TV pořad)
2015 52. MTF Zlatá Praha - Slavnostní předávání cen (TV pořad)
Ekologický Oskar (TV pořad)
Eurovizní soutěž mladých tanečníků 2015 (TV pořad)
Fotbalista roku 2014 (TV pořad)
Plzeň 2015 - Slavnostní zahájení (TV pořad)
Pomozte dětem... aneb když hvězdy nejen tančí (TV pořad)
Slavnostní zahájení halového ME v atletice 2015 (TV pořad)
TýTý 2014 (TV pořad)
Český lev 2014 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2015 (TV pořad)
2014 51. MTF Zlatá Praha - Slavnostní předávání cen (TV pořad)
Ceny paměti národa (TV pořad)
DoktorKA (TV pořad)
Ekologický Oskar (TV pořad)
Královny popu - Pocta legendám (TV pořad)
Lucie - Retrovideo (TV pořad)
Možná přijde i charita 2014 (TV pořad)
Muži proti ženám (TV pořad)
Pomozte dětem... aneb když hvězdy nejen tančí (TV pořad)
T-Mobile Fotbalista roku 2013 (TV pořad)
TýTý 2013 (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
ČESKÁ MISS 2014 (TV pořad)
Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
2013 20 let Gambrinus ligy (TV pořad)
Ceny Anděl 2012 (TV pořad)
Ekologický Oskar (TV pořad)
Galashow 60 (TV pořad)
Kufr 2013 (TV pořad)
Možná přijde i charita 2013 (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
S láskou... královny popu (TV pořad)
T-Mobile Fotbalista roku 2012 (TV pořad)
Televizní legendy (TV pořad)
TýTý 2012 (TV pořad)
2012 Ceny české filmové kritiky 2011 (TV pořad)
Možná přijde i charita (TV pořad)
Můžeme dál? (TV pořad)
Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
TýTý 2011 (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Pokondr live (TV pořad)
Silvestr 2011 (TV pořad)
Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)
Trumfy Miroslava Donutila (TV pořad)
Šéf na grilu (TV pořad)
2010 Autoškola národa (TV pořad)
Robin Hood: Cesta ke slávě (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
2009 Kniha mého srdce (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
2007 Jsi chytřejší než páťák? (TV pořad)
SuperDuety (TV pořad)
U muziky na Silvestra (TV pořad)
2006 Maxi Clever (TV pořad)
2005 Scénky na scénu (TV pořad)
Silvestr 2005 (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Silvestr 2004 (TV pořad)
Česko hledá SuperStar (TV pořad)
Šlitr mezi nebem a zemí (TV pořad)
2003 Silvestrovský božský výběr (TV pořad)
2002 Díky za fíky (TV pořad)
2000 Tele Tele (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace