Reklama

Reklama

Bikesalon

(pořad)
Publicistický / Sportovní
Česko, 2018, 25 min

Obsahy(1)

Už žádné dumání, kam na výlet s kolem, jaké vybavení vybrat, jak se připravit na sezónu či na co si dát při cykloturistice pozor! Magazín Bikesalon je novou biblí pro české cyklisty. Zahrnuje předvádění a testování všech druhů kol, příslušenství, dopňků i oblečení. (TV Prima)

Recenze (6)

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Nejdřív nějakej strejc otestuje na polňačce gravel od Meridy, pak si dáme otravnou asi desetiminutovou reportáž z nějakýho závodu "chrtů", pak nám nějakej další "expert" předvede, že i na dvacetipětikilový e-mrdce se dá jet dvě vteřiny po zadnim... 2 minuty s Gaspim na Sardinii to fakt nespravěj. Pořad o kolech je dobrý nápad - ale minimálně díl, který jsem viděl, byl zoufale nevyvážený, co se jednotlivých cyklistických disciplín týče. Takže ve finále dost nuda! ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

I když vlastnoruční pořady Primy z devadesáti procent s opovržením zavrhuju a přepínám, tohle je výjimka. Je to teda spíš pro fajnšmekry a profíky, já při popisech kol, jejich součástek a jízdních vlastností moc nechápu, o čem je řeč, majoritní technickou složku pořadu bych vyměnil spíš za tu popisující cyklostezky, tím by se určitě cílová skupina diváků rozšířila a prkenně nadrcený rozhovory průvodců nejsou taky nic moc, ale jak říkám, já na to koukám rád. 60%. ()

Reklama

maxXxic 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se hodně těšil, ale jak vidno dnes už je všechno úplně někde jinde... Mimo dost dobrých záběrů z trailů a downhillů se tu sice najde i zajímavé kolo v rádoby recenzi, kde se o výbavě dozvíme velmi málo a krom ceny se nám dostane jen dojmů chlapíka, který s ním sjel jeden kopec. Mimo tohle, zbylou stopáž zabírá různý bizární elektro šajz (elektro mtb, elektro koloběžka, jako wtf?) a pak takový ten tutoriál s default kecama, který vám rozhodně na kole nepomůžou... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit – dosti nevyvážený program. Patřím k těm, kteří mají jedno horské kolo už dvacet let – ale rád se dozvím nějaké vychytávky – rady – doporučení – i v tomto směru. Navíc u podobných pořadů se často míří do přírody, což je další věc kterou mám hodně rád a jako vášnivý cestovatel se rád nechám inspirovat – jenže v tomto pořadu se opravdu až moc řešili věci – na které podle tvůrců stejně nemá / nedostane příležitost si to vyzkoušet spousta lidi… ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama