Reklama

Reklama

The Farm

Trailer

Mladý zamilovaný pár se vydá na dlouhou cestu. Zastaví se v klasickém americkém bistru, kde jsou poté uneseni. Jsou zavřeni na farmě, která má být na chov zvířat, ale není. Je pro lidské maso, které je dováženo do známého bistra. K páru se tedy chovají jako ke zvířatům na jatkách. Bude záležet pouze na nich, jak se budou chtít dostat opět na svobodu. (HonzysKISS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Podľa názvu, žánru či traileru som skôr očakával nejaké poriadnu mäsiarčinu, ako je v mojom najobľúbenejšom exploitation žánri zvykom, napokon som skôr dostal pochmúrny, depresívne ladený horor takmer bez gore, ktoré sa tvorcovia snažili nahradiť celkom sympatickými kladnými postavami, prekrásnou kamerou, spomalenými scénami a pochmúrnou hudbou. A práve hudba ma upútala asi najviac. Záverečné sekundy vyčarovali úsmev. Navyše, takto pekne organizovanú "zvieraciu" farmu som ešte ani nevidel. Film pekne rozdelili na tri časti - zoznamovanie s postavami a stretávanie magorov, potom nasleduje samotná "práca" na farme a pokus o útek. Ja osobne by som však naozaj uvítal, keby boli hlavní hrdinovia aspoň o niečo akčnejší a v samotnej snahe prežiť by sa aspoň pokúšali nepriateľov nejako zlikvidovať. Trojka je za mňa úplne objektívna, i keď bez výraznejšieho nadšenia. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Očekávaný Exploitation the Farm bohužel neobstál očekávání a prokletí mého oblíbeného subžánru pokračuje. Příběh o páru, který neštastnou náhodou skončí na místní farmě, kde skupina nekomunikujících lidí v maskách drží turisty v klecích a chovají se k nim jako k zvířatům. Samotný nápad je sice zvrhlý dostatečně a ženy, které jsou uměle oplodňovány, aby dodávaly mléko místní restauraci je docela síla, ovšem samotného gore se divák vůbec nedočká ( Krom jednoho záběru), herecké výkony jsou otřesné, přehrávající až ochotnické, k postavám divák nemá žádný vztah, hudba je celkem ujetá, ale nevytváří napětí ani negraduje, místy je to i dost pomalý a nezáživný a finále bohužel není akční ani uspokojující. Škoda nevyužitého námětu. Celý film staví na zvrhlé myšlence, která mohla těžit z Texaského Masakru, nedostaví se však nic, co by stálo za pozornost. Za mě nedoporučuji. 40% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

To čo predviedol tým okolo Egora Povolotsliyeho pri práci s kamerou zatienilo aj trochu menej nápaditý dej, ktorý už bol spracovaný viackrát s rôznymi úspechmi. Film prinesie typický úvod, s ktorým sa stretávame už od nakrútenia The deliverance či Last house on the left neustále, a síce sympatických mladíkov ktorý postupne stretávajú rázovitých vidiečanov,ktorý im neskôr strpčia život, niekedy viac, inokedy ešte viac. Tentokrát podstatne viac a niektoré scény boli ozaj zvládnuté výborne a k 5 * chýbalo málo. Možno práve detail, že časť domorodcov z farmy nosilo masky, k filmom Oni či Očista sa hodia podstatne viac, avšak aj v tomto príbehu mali svoje opodstatnenie, na mňa však pôsobili pomerne rušivo a slušnému spracovaniu Farmy ubrali jednu hviezdičku. Záver s autobusom či obloženým stolom dal skvelú bodku za vynikajúcimi 80 minútami. ()

Smokey1468 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem taky čekal větší masakr. Film se ale vydal spíše jiným směrem. Celé se to tvářilo pochmůrně, čemuž napomáhál nápaditý soundtrack, minimum dialogů. Samozřejmě plus taky za to, že film tím chtěl na něco poukázat. Je to vcelku vydařený exploitation, bohužel tomu ale chybí již zmíněná brutalita. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na námet pomerne krotké, ale i tak v niektorých momentoch idúce za hranicu. Prvá hodina vťahujúca, intenzívna, naturalistická a drsná, ale potom sa im to nejako rozpadlo. SPOILER Navyše mám v podobne ladených filmoch rád, ak sa na konci z predátorov stanú obete a tu to nebolo, čiže pocit satisfakcie nulový. Tak ale zas v reálnom živote by to zrejme dopadlo presne tak isto. SPOILER ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama