Reklama

Reklama

Duchařina

(studentský film)
  • angličtina Ghostory (festivalový název) (více)
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2017, 10 min

Hrají:

Vladimír Javorský (vypravěč)
(další profese)

Obsahy(1)

Vtipný fiktivní dokument zobrazuje posmrtný příběh člověka-ducha, který pátrá po příčině své smrti a cestu za odhalením pravdy natáčí na kameru. Autorka si chytře pohrává s detektivním žánrem, film navíc vyniká skvělým komentářem Vladimíra Javorského. (Anifilm)

Recenze (3)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Super nápad (i když na mě působil místy dost divně), který je dobře zpracovaný, vtipný, rychle uteče a má i docela fajn pointu. A tenhle "svět duchů" by se dal i použít do nějakého celovečerního filmu, vůbec by to nebylo špatné. Akorát ten Javorského hlas mi tam ne úplně seděl... Každopádně ale na studentský film dost dobrá práce. Silné 4* ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Animované found footage o duchovi, který pátrá, jak zemřel. Je to vtipné a pointa, i když se dá v určité chvíli odhadnout, mě pobavila. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

3* v rámci studentského filmu se jedná o dobrý počin, který vychází z docela originálního nápadu, kdy duch hledá způsob své smrti. Kromě příběhu však nic moc nestojí za vyzdvižení - tuctová animace a standardní výkon vypravěče. Tudíž nemám důvod přehánět s hvězdičkami a kdo chce může si tento kraťas pustit tady. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama