Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Honzimir67 

všechny recenze uživatele

2/10 - Otřes. Jediné co na filmu cením, je myšlenka, že kamarádství je kolikrát lepší než láskyplný vztah. Jinak jde o obyčejnou romantickou neoriginální slaďárnu, kde herci předvádí výkony jak na školní besídce. Pro nadržené teenagerky, které šílí z Noaha a Leeho, je to možná vhodné. Ale pokud nechcete zbytečně ztratit 105 minut svého života, tak nad zhlédnutím filmu ani nepřemýšlejte... Radím vám dobře! (Film jsem zkoušel sledovat i v jiných jazycích, a musím říct, že to bylo mnohem zábavnější, jelikož jsem nerozumněl ani jedné cringe hlášce, která byla ve filmu řečena.) ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Príjemná nálada v odľahčených scénach, navyše sem-tam podporená vtipným momentom (akcent, ročenkár) je tým, vďaka čomu je The Kissing Booth vcelku stráviteľným počinom. Potešilo aj niekoľko narážok na Raňajkový klub, ktoré zároveň budú pravdepodobne jediným, na čo si v spojení s týmto filmom dokážem o pár dní spomenúť. Romanticky ladené pasáže, ktoré sa v druhej polovici filmu stanú stredobodom diania, však neprinášajú nič, čo by človeku utkvelo výraznejšie v pamäti a ani snaha zahrať na vážnejšiu strunu v očiach divákov, zrejme až na rovesníčky hlavnej hrdinky, nemá veľkú šancu obstáť. (55%) ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Zapínala jsem to jen s malým očekáváním, možná proto mě to mile překvapilo. Jo jasně. Předvídatelnost, kýč - je to tam. Ale tak jsem se celkem zasmála. Jen by mě zajímalo, zda při castingu dál někdo dva hlavní hrdiny k sobě. Ten výškovej rozdíl mě občas fakt rušil. :D a třeba na konci jsem měla pocit, že mladší sestřička doprovází staršího bráchu. Dvojce určitě šanci dám. 3,5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je to taková jednoduchá jednohubka, která ovšem neurazí. Ze začátku je vlastně poměrně svižná a hezky to všechno ubíhá, jen ke konci to začne drhnout a její „týdny jsem nemluvila s XY“ mi přišlo přehnané, hlavně v kontextu toho, že střední taky jednou končí... Pokud máte chuť na romantickou komedii, kde není přehršle drama, ale naopak to z velké části docela rychle ubíhá, tohle by nemusela být špatná volba. Průměr. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mne rozsekala hláška "jsem Slovenka ty kok.t." ale asi byla jen v našem dabingu. Jinak je to příjemná komedie, pro mladší publikum, ale řekl bych že kvalitativně je to výše než rtivá většina podobných projektů společnosti Disney, což by mohlo naznačovat, že by nás Netflix mohl do budoucna zásobovat tímto žánrem o kvalitě kterou si užijí i pokročilejší ročníky než 14-19 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Joel Courtney (Lee) si hned první den natáčení rozsekl bradu. Stehy jdou vidět například ve scéně s hamburgerem. (pityty)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama