Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Pro mě je The Kissing Booth velice příjemným překvapení. Já osobně nemám moc rád tento druh filmů, ale u tohoto jsem se příjemně bavil. Nijak se mi nezdál přehnaně ukňouraný, jak to u těchto filmů bývá a příjemně odsýpal. Možná to také bylo tím, že hlavním tématem nebyla ani láska, jako spíše pouto přátelství, což je velmi dobře. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Pokud od tohoto filmu čekáte nějaké bohaté životní obohacení, tak ho ani nezapínejte. Je to taková fajn teen komedie na nudné nedělní odpoledne. Klasický předvídatelný film. Ale já mám takové docela ráda, takže mně se to líbilo. Ale fakt nesmíte čekat příliš. Prostě mladá holka má nejlepšího kámoše, se kterým si určili pravidla, například nezamilovat se do sourozenců, no a ona se zamiluje do jeho staršího bráchy.. No, tak co čekáte :D ()

Reklama

PocahontasM 

všechny recenze uživatele

Další romance, která se mi tentokrát líbí kvůli hereckému vystoupení Joey King. Není to představitelka sexbomby ani stydlivé krásky. Hraje přesvědčivě. Je to typická prdelatá, prsátá holka, co hraje fotbal. Je trochu jako kluk v sukni, protože jí zemře máma a nemá jí kdo radit s holčičími věcmi (až teda na kamarádku její matky, která jí ale vlastně vůbec neradí :D ) ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele

Totální sranec... Dokoukal jsem 40 minut pak jsem to vypl... Nevím kdo psal scénař, ale tak tipuju buď někdo z psychiatrické lečebny nebo to byl sám Bartoš, protože chování postav tady v té sračce není ani možný :D Doslova chování VŠECH postav v tomto snímku je tak možné jak že Bartoš bude někdy chytrej člověk... Ty "pravidla" co byly ve filmu to je taky dobrá sračka : pravidlo 9 - nemít nic s bratrem/sestrou kamaráda... Doslova Lee má za bratra sexy modela a Elle má  šestiletého bratra, nevím kdo má vyhody.. Ale celkově postava Leeho je největší píčus co mohl být na filmovém plátně. Jediné co bylo ve filmu obstojné byla chemie mezi hlavními charaktery. [20 %] ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Pútavá romantická komédia s neočakávane očakávaným koncom. Sympatický herci, dej, ktorý nenudí a samozrejme láska. Od filmu som čakala omnoho viac, ale moje hodnotenie je pomerne vysoké, len preto, lebo je to natočené podľa príbehu na aktuálne populárnej stránke: Wattpad. U mňa si film práve vďaka tomuto faktu získal dojem, keďže sama patrím k autorom na už skôr spomenutej stránke. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Joel Courtney (Lee) si hned první den natáčení rozsekl bradu. Stehy jdou vidět například ve scéně s hamburgerem. (pityty)
  • Roli Shelly Evans hrály 4 různé holky. Stejně tomu bylo i u role Lee Flynn. (SONY_)
  • Film se odehrává v Los Angeles v Kalifornii, ale tam bylo natočeno pouze pár scén. Většina filmu se natáčela v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (pityty)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama