Reklama

Reklama

Ticho

  • Česko Mlčení (festivalový název) (více)
Trailer
Brazílie / Francie / Kolumbie, 2018, 88 min

Obsahy(1)

Matka se dvěma dětmi, dvanáctiletou Nuriou a devítiletým Fabiem, přijíždí na ostrov uprostřed Amazonského pralesa na hranicích Brazílie, Kolumbie a Peru. Utíkají z Kolumbie před ozbrojeným konfliktem, ve kterém zmizel její manžel. Ten se jednoho dne znovu objeví v jejich novém domě. Rodina je sužována tímto podivným tajemstvím a záhy zjistí, že ostrov obývají duchové. (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (2)

danliofer 

všechny recenze uživatele

Film mapuje velmi pěkně a jemně dlouhodobě neutěšenou situaci současné kolumbijské společnosti. Ve filmu se prolínají životy živých s přítomností duchů jejich zemřelých příbuzných, a to takovým způsobem, že jednomu nějakou dobu trvá, než mu dojde, kdo je opravdu zemřelý. I to se mi na filmu moc líbilo. To postupně rozvíjené tajemství mlčenlivosti. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chcete vědět, jak žijí a co trápí národy na druhé straně polokoule? Tak si pusťte toto velice realistické drama, které má velkou sílu hlavně v upřímnosti jednotlivých postav, ale i v prostředí, které je exotické a stejně tak na Vás budou působit i samotné postavy. Ty totiž, na rozdíl od nás, ještě úplně neztratili víru v nadpřirozeno a dokáží tak lépe splynout s přírodou tak...jak tomu bylo tisíce let nazpět, v době, kdy všem bylo duševně tak nějak...jinak. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama