Reklama

Reklama

Koulovačka

(festivalový název)
  • Kanada Snowtime! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V jedné zasněžené kanadské vesničce právě začaly prázdniny. Je to krásné a příjemné místo, které si člověk zamiluje, obzvlášť když je mladý chlapec. Je tady obrovské množství sněhu, skvělí lidé, spousta kamarádů a málo otravných děvčat. Co vše se s tím dá počít? Místní parta studentů má vcelku jasno! Rozhodnou se rozdělit do dvou skupin s tím, že jedna postaví skvělou sněhovou pevnost a ta druhá se ji pak bude během prázdnin snažit dobýt. Týmy jsou rozděleny, pravidla pevně určena. Má však válka nějaká pravidla? A jak se vše zamotá, když se do konfliktu připlete všemi oblíbený bernardýn Cleo a také dvě mladé dívky, které se právě přistěhovaly do města a z nichž jedna zamotala hlavu jednomu z generálů a nyní stojí na opačném konci barikády? (Jeoffrey)

(více)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, i když jsem to jak film skončí tak nějak očekával už od chvíle, kdy se v úvodních titulcích objevil název filmu, kterého je to remake. Prostě už jen ten název napověděl, jaká bude pointa a to jsem ten původní film ani neviděl. Animace nebyla úplně marná, hudební stránka se mi docela líbila. Charaktery mě nijak neštvaly a dokonce i ta dětská romantická linie nebyla vysloveně stupidní (ovšem ani nebyla nijak oslnivá). Jistě spoustu věcí tam páni autoři přeháněli a docela bych se s géniem který dokáže postavit takovouhle mechanickou sněhovou pevnost chtěl někdy v reálu setkat, nebo možná něco takového vidět, ale je to film hlavně pro děti, takže nad tím dokážu přivřít oči. Stejně tak humor byl vcelku nenáročný a za mě jsem ho tam vlastně ani příliš nezaznamenal. Když si to shrnu, je to u mě jasný film z kategorie "nepotěší, neurazí". 5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn animovaný film, který nijak nepřekvapí svým vývojem, ale naštěstí zaujme humorem, který je zde místy opravdu povedený, i když i pointy jsou někdy očekávané až moc brzy. To ale až tak nevadí, protože se trochu zasmějete, trochu potrápíte emoce - opravdu jen trochu - no a nakonec to skončí a vy z toho nebudete dělat vědu. Prostě fajn průměr. ()

Megahead 

všechny recenze uživatele

Za plus považujem celkom schopnú animáciu, avšak jedno pozretie mi určite postačuje. Dej je pozerateľný, avšak nezaujal ma ničím výnimočným a ani výrazným + je predvídateľný. Dialógy sú skôr priemerné, aj keď občas som sa na niečom pobavil. Určite je lepšie a zábavnejšie guľovačku zažiť na vlastnej koži, než si ju v tomto prípade pozrieť :) ()

Reklama

Reklama