Reklama

Reklama

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na 2. svátek vánoční jsem si nachystal Christmas Cruelty. Film by se dal rozdělit podobně jako slohová práce na úvod, stať a závěr. Úvod navnadil, stať byla celkem nudná ale závěr(jak se říká) patří mistrům. Cca v 58 minutě se to zlomí a přichází Santa a s ním i štědrá(krvavá, gore) nadílka.....PS: Pobavila mě scéna kdy se Santa nemůže vychcat, protože na něj kouká odříznutá hlava. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Velmi nevyvážený snímek. V úvodu sledujeme rodinu terorizovanou mužem, do toho stále vřeští mimino, což leze na nervy nejen divákovi. Pak následuje trojice - pobavilo mě nejprve sundávání masky- , co si připraví vědro speciálního likéru. Jejich opilé kreace jsou zábavné, nejlepší je zdobení stromečku, objímání stromečku a naprosté ožrání se. Pak už přijde na scénu krutý Santa a z nevázané taškařice se stává čistý splatter. Rozšvihání hlavy, uříznutí, ubodání...a vrchol představuje, hned po kladivu, práce s motorovkou. Moc mě nebavily obrazové prolínačky a problikávání snímků, hlavně když při tom musíte číst titulky. Ke třem velmi dobrým hvězdám dávám jednu za skvělou hudbu. Část filmu jsou v podstatě videoklipy...a parádní. Ocení asi spíše menšinové publikum. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nórska krvavinka s vraždiacim Santom. Už v úvodných minútach po peknej likvidácii mimina a nejakom tom znásilnení bolo jasné, o aký druh hororu pôjde. Len ma prekvapilo, že nasledujúcu hodinu to bolo tak trocha o ničom. Režiséri si totiž nechali to najlepšie na koniec. Takže Santa nabehne, uzemní svoje obete holými rukami, a potom nasleduje pohodové vianočné divadielko, pri ktorom sa rozmláti lebka, odreže hlavička, a áno, príde aj motorová píla! Všetko za doprovodu príjemnej a pohodovej hudby. Chovanie záporáka bolo na tom všetkom najlepšie, sem tam sa svojim obetiam milo prihovoril, pri šukaní si nezabudol nasadiť kondóm a predovšetkým sa nezabudol poriadne osprchovať a oprať si veci. Neuveriteľné. Nestáva sa často, že by záverečná tretina vytiahla film až na sympatické 3 hviezdy, ale niečo také sa často nevidí. Neohúrilo ale zaujalo. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama