Reklama

Reklama

Recenze (3)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Velmi nevyvážený snímek. V úvodu sledujeme rodinu terorizovanou mužem, do toho stále vřeští mimino, což leze na nervy nejen divákovi. Pak následuje trojice - pobavilo mě nejprve sundávání masky- , co si připraví vědro speciálního likéru. Jejich opilé kreace jsou zábavné, nejlepší je zdobení stromečku, objímání stromečku a naprosté ožrání se. Pak už přijde na scénu krutý Santa a z nevázané taškařice se stává čistý splatter. Rozšvihání hlavy, uříznutí, ubodání...a vrchol představuje, hned po kladivu, práce s motorovkou. Moc mě nebavily obrazové prolínačky a problikávání snímků, hlavně když při tom musíte číst titulky. Ke třem velmi dobrým hvězdám dávám jednu za skvělou hudbu. Část filmu jsou v podstatě videoklipy...a parádní. Ocení asi spíše menšinové publikum. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na 2. svátek vánoční jsem si nachystal Christmas Cruelty. Film by se dal rozdělit podobně jako slohová práce na úvod, stať a závěr. Úvod navnadil, stať byla celkem nudná ale závěr(jak se říká) patří mistrům. Cca v 58 minutě se to zlomí a přichází Santa a s ním i štědrá(krvavá, gore) nadílka.....PS: Pobavila mě scéna kdy se Santa nemůže vychcat, protože na něj kouká odříznutá hlava. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nórska krvavinka s vraždiacim Santom. Už v úvodných minútach po peknej likvidácii mimina a nejakom tom znásilnení bolo jasné, o aký druh hororu pôjde. Len ma prekvapilo, že nasledujúcu hodinu to bolo tak trocha o ničom. Režiséri si totiž nechali to najlepšie na koniec. Takže Santa nabehne, uzemní svoje obete holými rukami, a potom nasleduje pohodové vianočné divadielko, pri ktorom sa rozmláti lebka, odreže hlavička, a áno, príde aj motorová píla! Všetko za doprovodu príjemnej a pohodovej hudby. Chovanie záporáka bolo na tom všetkom najlepšie, sem tam sa svojim obetiam milo prihovoril, pri šukaní si nezabudol nasadiť kondóm a predovšetkým sa nezabudol poriadne osprchovať a oprať si veci. Neuveriteľné. Nestáva sa často, že by záverečná tretina vytiahla film až na sympatické 3 hviezdy, ale niečo také sa často nevidí. Neohúrilo ale zaujalo. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama