Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá žena Káťa se seznamuje se skupinou lidí, kteří mají velmi zvláštní zábavu – pořádají party v cizích opuštěných domech. A Káťa k tomu zná ideální místo, stará chata nedaleko pobřeží, kterou majitel nedávno opustil. Osamocený dům, který na začátku minulého století sloužil jako spiritualistický salón, se všem zdá jako ideální prostor. Zneklidňující opuštěnost tohoto domu nikoho netrápí. Ale potom se objevuje někdo, koho Káťa nečekala – záhadný majitel domu… Někdo, koho milovala. Někdo, kdo se nachází v moci sil z jiného světa. Hrůzostrašný a fascinující film pro ty, kteří rádi napínají své nervy, vás přinutí tisknout opěrky sedadla v kině a prosit: „Nepouštějte je dovnitř!“ (Nový ruský film)

(více)

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skupinka teenagerov sa vláme do starého domu a po spacifikovaní majiteľa si môžu konečne užívať tú pravú párty. Dom však ukrýva dvoch démonov, ktorí toľko pochopenia mať nebudú. Takže duchárinka, ani dobrá, ani zlá, na ruské pomery znesiteľná. Obsahovo žiadna sláva, ale má celkom sympatické postavy, občasnú vydarenú ľakačku, dokonca sa to aj po trikovej stránke celkom snažilo (nie vždy úspešne). Ale nemalo ma to čím uraziť, a je len dobré, že Rusi to nevzdávajú. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Vzdy mam radost a tesim se na film, ktery nentacila USA, Evropa nebo Asijate,ale temer pokazde se spalim. Vykony hercu byly opravdu "uveritelne", pribeh klise, ze klisovitejsi uz byt nemohl a logika, no tu nema cenu ani komentovat. Trochu mozna,ale opravdu velmi malo efekty, ktere se rovnaji 90 tkam americkych filmu, mozna jeste driv. No slabota muzici, musite pridat, jinak se z toho dna nikdy nedostanete. ()

Vojta-x 

všechny recenze uživatele

Ničím nepřekvapí, ale ani neurazí. Škoda, rád bych se zase po dlouhé době kouknul na pěknej horor co na to má... ()

Reklama

Reklama