Reklama

Reklama

Ghúl


Reveal Their Guilt, Eat Their Flesh (E03)

(epizoda)

VOD (1)

Recenze (3)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí část je ve znamení zvratů, zoufalství a strachu. Dozvídáme se, co se to vlastně děje a proč, a hlavně, co je to ten Ghoul. Nida s tím má skutečně víc společného, než si myslí. Dramatizace, hororová atmosféra, napětí a akce na vysoké úrovni. Finále příběhu je překvapivě lepší a hlavně děsivější, než by se dalo očekávat. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná rubanice je rovněž skvělá. Hlavní hrdinka se dozvídá pravdu nejen o vězni, ale i o svém otci a skutečné vůli „strany", která není na první pohled viditelná, ale zato více než skutečná. Příznivci hororového vyvražďování si příjdou konečně na své. Psycho horor z druhé části je ve třetí nahrazen klasickým hmotným. Opět práce na jedničku. Napětí, akce, panika a zmatek... Kvituji, že se nejednalo o prvoplánovité zabíjení, kde se příběh jen vyžívá v krvi a utrpení. Mělo to i hlubší smysl a přesah. Závěr je též výborný, uzavře kruh a vytvoří nový. Kouzlo neznámého se sice vytratilo, ale na výsledku to poznat výrazně nebylo. Přeci jen byl druhý díl o něco silnější, a tak závěrečnou část hodnotím slabší pětihvězdou. ()

horor2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nakonec pěkná rozmrdávačka :-) Líbilo a potěšilo. Asi nejlepší díl, co se mordování a spádu týče. Ukončení fajn. Samozřejmě otevřené vrátka na další sérii tady jsou, ale pokud nevznikne - nevadí. Toto ukončení dává smysl :-) ()

Reklama

Reklama