Reklama

Reklama

Aplomb

(studentský film)
Krátkometrážní / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
Česko, 2017, 12 min

Obsahy(1)

Děj filmu je zasazen do fiktivního světa blízké budoucnosti, do jedné z poboček personální agentury Aplomb Agency, která poskytuje uchazečům o zaměstnání doživotní kontrakt se zaměstnavatelem. Příběh se začne odehrávat ve chvíli, kdy na tuto pobočku přijde auditorka, která má vyhodnotit výsledky práce místního vedoucího. (ČSFD)

(více)

Recenze (6)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Studentská sci-fi hříčka ze světa, který vypadá jako splněný sen, přitom je spíš noční můrou. A navíc si autor zdařile vyzkoušel i formát televizní reklamy. :) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o studentské cvičení, se mi to líbilo - jak Junákovým reklamním úvodem, tak znuděným „starším pracovníkem“. Škoda jen, že se nedozvíme aspoň trošičku víc o fungování té agentury kromě jednoho faktu (nechci spoilerovat) a že třeba představitelka slečny Grossmanové hraje strašně afektovaně a přehrává. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zpracování reklamy fajn, nápad taky, jen bych si takové téma představoval v delší a propracovanější formě. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na studentský film to má slušnou hudbu, kameru, herecké výkony, zajímavý námět a překvapivě i silnou atmosféru, takže pod čtyři hvězdy fakt jít nemůžu. Bohužel zvuk za moc nestojí a ten námět by potřeboval o dost víc rozpracovat, protože takhle je jen lehce načrtnutý a nedotažený. Ale jinak už snad nemám co vyčítat. Slabé 4* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama