Reklama

Reklama

Obsahy(1)

DeadTectives, pod týmto menom vystupuje skupinka paranormálnych vyšetrovateľov, ktorí sú už niekoľko rokov predstaviteľmi rovnomennej reality šou. Sledovanosť ich šou však klesá závratnou rýchlosťou, a tak im dá ich manažér poslednú šancu – vymení im osobu producenta, pridelí maniakálneho tvorcu špeciálnych efektov a vyšle do Mexika, kde ich úlohou bude preskúmať údajne najstrašidelnejší dom v krajine. Čoskoro po príchode však k veľkému zdeseniu zisťujú, že v tomto dome im žiadne špeciálne efekty a ani scenár nebude potrebný. (beso74)

(více)

Recenze (20)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský horor o bandě kreténů a jedné pipině co točí jakoby reality show o lovení duchů ale vše je hrané. Jednoho dne dojdou do Mexika do domu kde , ale skutečně straší a nahání je tam zemědělec s srpem. Nulové herecké výkony (proti těmhle jsou snad i herci z Kameňáku umělci) žádný scénář (když se půjdu vysrat na záchod vezmu si tam papír a tužku napíšu lepší než ten co byl tady) a o horor to taky moc nezavadilo děsivější než tohle jsou snad i každodenní zprávy od Flégra o koronaviru. Možná pro postižené a voliče Pirátů to bude ideální. 0 procent ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nápad zajímavý (tvůrci seriálu o falešném nahánění duchů se dostanou do skutečného prokletého domu se skutečnými duchy - což je vážně fajn idea, která by se dala rozšířit i na hledání a skutečné nalezení yettiho nebo existuje pořad o hledání koster obřích lidí, fakt, nebo takový Oak Island by se na tom dal nově postavit a po sedmi sezónách by konečně to zlato našli, a ne jen nějakou upocenou sluj). Ale zpracování těžce nevtipné. Zkouší to být parodií, ale veškeré možné parodické prvky to háže pod stůl a nahrazuje ječením, běháním z místnosti do místnosti, zvracením a pubertálními hláškami. Dokonce ani ten "jejich" duch není nijak využit, nic. Vzít to do ruky pořádný scenárista a režisér, třeba kdysi Tobe Hooper nebo Robert Zemeckis, a klidně i bratři Zuckerové, mohlo vzniknout zábavné dílko, ale tohle je prostě nedodělané, upocené, se špatně načasovanými scénami a blbým střihem a temporytmem. Dokonce i hudba je mizerná. Vlastně nejlíp se koukalo pár sekund na tu Španělku, co hrála matku, před odchodem do nebe. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jasné, céčko ako sviňa, ale malo to svoje fajn momenty a celkom slušné vtípky. Ale priznávam, že som si film pustil poobede po ťažkej práci a ťažkej noci len ako vatu a dobré filmy som si nechal samozrejme vždy na večer, takže tak. Neodporúčam film všeobecne, pochopím hodnotenia odpad, ale snažilo sa to priblížiť spracovaním filmom ako Bloodsucking Bastards a podobným, takže slabulinké tri hviezdy, 50% ale len na poli céčkových filmov. V skutočnej konkurencii by to neobstálo, maximálne ako televízny film. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta jelimanů provozujících přiblblou show o paranormálních jevech se střetne s opravdovými strašidly. Pro komedii ideální námět, ale to je tak všechno. Za pozitivní se dá označit snad jen to, že se tvůrci vyhnuli kanálovým fórkům. Horší je, že rezignovali i na ty ostatní. Místo toho se tu řvalo. Pořád a všude. Sem tam se tu mihl nějaký náznak toho, že by se mohlo blýsknout na lepší časy, ale pak se zase začalo ječet. A zmiňovat v souvislosti s touhle srajdou Krotitele duchů je mimo. Poslední scéna na ně sice odkazuje, ale na mě to působilo ryze účelově a především zoufale. 10% ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem moc, od hororo-komedie, tedy pro mne vyčpělého žánru, ale deadtectives se ukázali jako pěkná hříčka na haunting tématiku. Dovoluji si tvrdit, že film divákovi dokonce představuje celkem originální kousky. Když už si myslíte, že víte co a jak... Tak se to ubere jinam. Rozhodně jedna z lepších variací na vraždící dům. "Spoiler" Nakonec možná důstojný origin nějakých alternativních ghost busters? ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama