Reklama

Reklama

The Yukon Assignment

  • Velká Británie The Yukon Assignment
Kanada / Velká Británie, 2018

Režie:

Chris Lucas

Hrají:

Chris Lucas

VOD (1)

Recenze (6)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Spíše takové homevideo, než-li profesionální cestopis. Místy je to trochu monotónní (což asi kanoistice tak trochu odpovídá), obrazově to taky není příliš sebejisté, ale chytlo mě to okamžitě. Jednak na mě dvojice britských cestovatelů v podobě otce a syna působila velmi sympaticky a jednak se putuje mým oblíbeným prostředím. Yukon musí být drsný stejně tak, jako je nádherný a relativně ještě neposkvrněný. ()

Reklama

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Nádherný dokument o výpravě syna a otce napříč Kanadskými vodami, pláněmi a lesy. Perfektní vyprávění, nádherná příroda a sympatičtí dobrodruzi. Tichá závist ()

Teg 

všechny recenze uživatele

Jsem vlastně rád, že jsem to viděl. Ten vizuál i střih je na poloamatérský snímek skvělý a já každý dokument o Yukonu, nebo Aljašce nasávám jako houba. Nemohl jsem se ale zbavit pocitu, že ač o sobě tvrdí, jaký je dobrodruh, mnoho rozhodnutí bylo neskutečně naivní a mohlo se jim šeredně vymstít. Ale co, nakonec všichni jsme lidé. Koukáte a jste fakt rádi, že to dobře dopadlo, oba přežili a vrátili se ve zdraví domů do jejich velké malé británie :-) ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Vizuál krásný a všechna čest chlapům, že se do toho vydali! Já sám bych tam asi zemřel. :) Ale abych dal vyšší hodnocení, tak bych potřeboval trochu víc než jen hezké záběry krajiny a dojemné konverzace mezi synem a otcem. Ocenil bych nějaké zajímavosti o krajině, horách apod. Ale jinak příjemný pořad, který plul jako sama voda v dokumentu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama