Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(21)

Obsahy(1)

V napínavém dramatu s prvky nadpřirozena se představí parta teenagerů. Na táboře na odlehlém ostrově na ně čeká romantika, soupeření a nevysvětlitelná záhada. (Netflix)

Recenze (7)

anicca 

všechny recenze uživatele

Náhodou námet je úplne v pohode. Mysteriózny, tajomný, ja som tento seriál zhltla za dva dni. Náhodou ma to celkom vcuclo do atmosféry paranoje a snových predstáv, kde už neviete čo je realita a čo halucinácia. Problémom sú strašné herecké výkony. Ten najstrašnejší leží na konte hlavnej zápornej hrdinky okolo ktorej sa všetko točí a ktorá mala byť akousi stavbou celého seriálu. Smola. Príšernejšiu herečku už vybrať nemohli. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný seriál, jako herci se vybraly v celku v pohodě ale herečky na bodu mrazu, kdo to vybíral? Příběh hloupý dětský a nudný, i když jsem čekal ostrov skvělé zábavy a že se to snad třeba v půlce rozjede tak nic, hodně slabý a jednoduchý ale nejvíc prostě pokazili herečky. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

netflixi náš, jenž jsi na nebesích, poskytuj dále nesmírné množství úděsných teen seriálů. buď špatní herci jak v první, tak v druhé sérii, a nesmyslné zvraty vezdejší dej nám dnes. odpusť nám náš smích, jako i my odpouštíme nesrozumitelný britský přízvuk. a neuveď nás do pokušení bingewatchingu, a prosím, nikdy nás nezbav zlého young adult bizáru. amen ()

gachik 

všechny recenze uživatele

Tady vidím velký špatný! Ze začátku se to tvářilo jako YA verze Lost a docela mě to zaujalo (protože Lost, ne protože YA :-)). Stopáž dílů je sympaticky krátká, zkraje je děj i napínavý, takže jsem se pokusil překousnout i to, že "výkony" "herců" připomínají besídku žáků zvláštní školy. Prostě jen toporně dojdou na značky, postaví se proti sobě a odříkají dialogy. Pokud je scéna delší, nervózně se kymácí, nevědí co s rukama, a pokus o ztvárnění jakýchkoliv emocí působí směšně. Scénář pak postavy náhodně teleportuje po ostrově, jak se to zrovna hodí. Do nějakého osmého, devátého dílu jsem uvažoval o třech hvězdičkách, ale pak se děj stočil z obyčejného blábolu a slátaniny do nebetyčného blábolu a šílené slátaniny. Poslední tři díly jsem už jen přetrpěl jako kulisu k jiné činnosti, to už se nedalo.  A jen pro zajímavost (doufám, že to někdo nebude brát jako spoiler) - nejvíce mě dostala scéna, kdy se z nešiky, který se zmrzačí při každé činnosti, vyklube MacGyver. Vezme do ruky zdroj od počítače, moudře pokývá hlavou a identifikuje ho jako chladič procesoru z devadesátých let, které se naučil opravovat, protože si s ním v dětství nikdo nechtěl hrát. Následně rozebere walkie talkie a hackne s ní dron. ()

Reklama

Reklama