Reklama

Reklama

Moje zprávy

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor), Tomio Okamura

Obsahy(1)

První televizní zprávy tak, jak vám je nikdo jiný neřekne. (TV Barrandov)

Recenze (70)

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem na to koukat a zaměřit se na samotného p. Soukupa a odhadnout jej jako člověka...je nemocný, hloupý, provokatér, nebo prostě jen zmrd? Asi od každého trochu. Normální člověk si totiž přeci nezaloží zpravodajství s názvem MOJE ZPRÁVY, kde se akorát se svým dost nevyvinutým smyslem pro humor snaží bavit své diváky svými komentáři týkající se aktuálního dění. Přitom používá stejně chabě rozvinuté gestikulace, při které neustále překládá ze strany na stranu své imaginární balíčky, což občas proloží vykládáním karet (tentokrát už bohužel reálných), které danou zprávu nějakým způsobem, obvykle rádoby vtipným, doplňují. Větší hodnotu než tyhle "zprávy" pro mě měl Vlastík Plamínek se svou extraterestriální relací. Inu, komu není pomoci... ()

NovySvet odpad!

všechny recenze uživatele

Jako zprávy to nejhorší, co si jen lze představit. Jako studie neskutečně narcistického a nesympatického člověka, který nepřipouští jiné než své názory a který má natolik velké ego, že si ve svoji vlastní televizi obstará většinu pořadů a všechny pojmenuje po sobě, to docela ujde. Jenže se to tváří jako zprávy a chce to být zprávami, tudíž se to jinak než odpadem ani hodnotit nedá. ()

Reklama

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento formát Soukupovi svědčí, dokonce si říkám, že kdyby neměl jiné pořady, ve kterých se snaží jet naopak na vážnou notu, tak by i zde dosáhl vyššího hodnocení. To křečovité kašpárkovství, se kterým se do toho pouští, je docela zábavné, což ho odlišuje od kolegů Maryška, Šidla či Stanka, kde člověk za jejich snahou o zábavné komentování vidí to rudo před očima při pomyšlení, že se jim nedaří někoho vychovávat k neomarxistickému obrazu svému. ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Myslím že se můžeme do budoucna těšit na to že tento chlapík, převezme Klenot TV, Barbaru, Vztahy, Tajenku, Ostříháno a další. Jedno tomuto pánovi ale uznat musím. Aby si splnil sen, tak si tu televizi koupil. Takto se plní sny. Gratuluji. Pokud jsem snad před pár lety prohlásil že Barrandov je dno televizního vysílání, tak zrovna za to bych se chtěl omluvit, protože to co je Barrandov zač teď, je na hony vzdálené tomu jak kvalitní byla tato televize před 5, 6 lety. ()

Beckett51 odpad!

všechny recenze uživatele

"Zprávy" aneb komentáře a názory jednoho pána, který si množstvím svých pořadů kompenzuje minimálně dvojnásobně menší množství něčeho jiného. Člověk by se nad tím aspoň zasmál, ale když už takovejhle cringe vidí po sto padesátý šestý, tak už ani ten smích nepřichází. Jen smutek a stesk po kanálu TV Regina, která nebyla sice o nic míň dementní, ale aspoň nevyužívala nemohoucnost důvěřivých a snadno ovlivnitelných lidí, kteří věří všemu, co pan Jaromír řekne... a podle toho to potom taky vypadá v našich komorách. ()

Zajímavosti (1)

  • Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) v květnu 2019 uložila pokutu 200 000 korun společnosti Barrandov Televizní Studio, protože část pořadu nazvaná „Ryba smrdí od hlavy“ obsahovala tvrzení ohledně problematických zakázek, která byla, dle názoru vysílací rady, předkládána jako fakta, přičemž zainteresované osoby a subjekty nedostaly prostor se k těmto domnělým faktům vyjádřit. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama