Reklama

Reklama

Moje zprávy

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor), Tomio Okamura

Obsahy(1)

První televizní zprávy tak, jak vám je nikdo jiný neřekne. (TV Barrandov)

Recenze (70)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím o co se snaží komici jako Pazderková, Pavlásek, Vychodilová, Měcháček, Hynek, Knor a další v pořadu Na stojáka nebo v Prima Comedy Clubu, když proti nim stojí tento bavičský gigant. Moje zprávy, to je panečku One man show a Stand up comedy v jednom ! Dnes poprvé jsem měl tu pochybnou čest sledovat Soukupa jak rozkrývá tajného vydavatele jednoho časopisu a musím uznat, že je to pan hérec. Od smíchu a chichotání co chvilku sklouzával k vlídnému vysvětlování aby i tupá masa jíž je pořad určen dobře chápala sdělované, po chvilce vša už zase pro změnu hřímal spravedlivým hněvem hrozivě zvedaje ukazovík, že v dalším dílu Zpráv všechno detailně rozkryje... Fakt prdka! ODPAD jak vyšitý, pochopitelně. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nevím, jak ostatní, ale já se při sledování tohoto pořadu opravdu královsky bavím. :D A hned taky vysvětlím, proč. Jde o tohle: Už od první minuty mi přišel jeho komentář neuvěřitelně směšný, to jak se s elegancí slona, nic proti slonovi, přesunul za svůj pultík bylo přímo k popukání, jeho následné blekotání by mi nebýt toho, že jsem seděla na židli asi podlomilo nohy. Na jednu stranu chápu, že televize Barrandov potřebovala zprávy, na druhou mě však udivuje ten název, který je vlastně v rozporu s tím, co od zpráv očekávám. Jestli někdo považuje dvanácti minutové, nazvěme to komentováním, komentování událostí, které, nevím jak podle ostatních, ale podle moderátora, hýbou světem za nějaké zpravodajství, tak nevím, z jakého to vesmíru vlastně pochází. Navíc kung-fu, nebo to je jen nesmyslné máchání rukama?, které předvádí ukazuje události v úplně jiném světle. Když k tomu přičteme, že se u toho sem tam, spíše více než méně, zakoktá, voala vyjdou z toho Moje zprávy, rádoby publicistický pořad, ze kterého se vlastně nedozvíte vůbec nic! Uvažuju nad tím, jestli ho má vůbec cenu sledovat, ale ve finále, proč se sem tam nepodívat na to, jak ze sebe někdo, tím někým samozřejmě nemůže být nikdo jiný než generální ředitel této televize, dělá dobrovolně šaška. Tímto se omlouvám všem, kterým se tento pořad líbí a berou jej vážně, s mým názorem, že se Jaromír Soukup na moderování zpráv nehodí, i když tohle podle mě ani nejsou zprávy, však nikdo nepohne. Děkuju za přečtení a přeji pěkný den, večer nebo však vy víte ... :D ()

Reklama

ESNYR

všechny recenze uživatele

Myslím že se můžeme do budoucna těšit na to že tento chlapík, převezme Klenot TV, Barbaru, Vztahy, Tajenku, Ostříháno a další. Jedno tomuto pánovi ale uznat musím. Aby si splnil sen, tak si tu televizi koupil. Takto se plní sny. Gratuluji. Pokud jsem snad před pár lety prohlásil že Barrandov je dno televizního vysílání, tak zrovna za to bych se chtěl omluvit, protože to co je Barrandov zač teď, je na hony vzdálené tomu jak kvalitní byla tato televize před 5, 6 lety. ()

metfor 

všechny recenze uživatele

Bravo! Jediné zprávy, které mne za posledních 15 nebo 20 let opravdu mezi nabídkou mainstreamových televizí oslovily, které mají smysl, dávají si za cíl napravit některé nešvary v našem státě. Pouštím si z internetového archívu většinu dílů, takže za krátkou dobu jejich existence (pár měsíců) jsem se na ně díval už delší dobu, než na všechny ostatní zprávy během tohoto tisíciletí dohromady. Na to, abych se koukal na nevyvážené, neobjektivní, politicky korektně angažované zprávy na ČT jsem příliš citlivá duše, nejsem masochista, každá minuta by mi byla utrpením. Líbí se mi, jak jde Soukup po krku lidem nebo institucím, které si rýpnutí rozhodně zaslouží, za což jsem mu velmi vděčný. Když si uvědomím, co všechno Soukup už zvládl (právník, úspěšný profi boxer, manažer mediálního domu, moderátor, dramaturg, ...), a koho měl ve svých pořadech (Jiřího Hynka, prezidenta Zemana, premiéry Babiše a Orbána, fůru šéfů a jiných důležitých představitelů politických stran, ...) nebál bych se ho přirovnat svou všestranností k Cimrmanovi. Mimochodem, podle bookmakerů se momentálně Soukup nachází s kurzem 1:40 s dalšími třemi lidmi na 17 až 20 místě žebříčku pravděpodobných příštích prezidentů. ()

SuzieS 

všechny recenze uživatele

kdyz to clovek hodnoti v kontextu doby, moznosti, financi (narozdil od financi Ceske televize), tak to neni tak hrozne, jak to z toho delate ;) Je to jiny pohled na svet, ktery tu uz opravdu chybel. Urovne poradu jako S politiky netancim to nedosahuje, ale alespon neco se v tom ceskem rybnicku objevilo... Jinak bohuzel nema nikdo jiny /kdo ma treba prijemnejsi rec tela/ odvahu. Aktualne zadny lepsi format, bohuzel, neexistuje. Coz ve velice ale velice smutne, ale na momentalni situaci je to proste nadprumer, protoze ten zbytek je jednostrany a znacne neobjektivni. Toto se to snazi aspon vyvazit tim druhym smerem. ()

Zajímavosti (1)

  • Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) v květnu 2019 uložila pokutu 200 000 korun společnosti Barrandov Televizní Studio, protože část pořadu nazvaná „Ryba smrdí od hlavy“ obsahovala tvrzení ohledně problematických zakázek, která byla, dle názoru vysílací rady, předkládána jako fakta, přičemž zainteresované osoby a subjekty nedostaly prostor se k těmto domnělým faktům vyjádřit. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama