Reklama

Reklama

Mars: V raketě Falcon Heavy

(TV film)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kompilace toho nejlepšího o SpaceX z první série seriálu Mars a nové záběry Falcon Heavy. (National Geographic)

Recenze (12)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Byť je to pořád jen start, bral bych i důkladnější, obsáhlejší dokument. Ale 10 hvězdiček za to, o co se Elon Musk snaží a jaký to má možná význam pro lidstvo. Říkám si, jak skvělá doba právě žít :) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám podnikatelská odvaha. Znovupoužívání raket je super. Osídlením Marsu by se vyřešilo přelidnění lidstva a lidé by se mohli semenit neomezeně dát i když na Marsu nic není. Poslali bychom tam zločince. ()

Reklama

scroochy 

všechny recenze uživatele

Zatím v podstatě jediný pořádný dokument o SpaceX. Objeví se v něm spousta dosud neviděných záběrů z příprav a startu Falconu Heavy nebo třeba výbuch prvního Falconu 1. Štáb National Geographic byl přítomen u demonstrační mise Falconu Heavy, takže dokument také obsahuje rozhovory s Elonem Muskem a spoustu záběrů z dění v řídícím středisku na Canaveralu, odkud Musk na start dohlížel. Kromě Falconu Heavy se dokument také trochu věnuje začátkům SpaceX a důležitosti znovupoužitelnosti, které se SpaceX začalo naplno věnovat s raketou Falcon 9. Dále uvidíte věž na rampě LC-39A, kam Elon vzal štáb a své syny na prohlídku. ()

Rorschach_SK 

všechny recenze uživatele

"Toto je jedna z tých vecí, pre ktorú je dôvod žiť. Život predsa nežijete preto, aby ste riešili jeden mizerný problém za druhým. Musíte mať určité dôvody pre ktoré sa ráno prebudíte a tešíte sa zo života a tešíte sa na budúcnosť. A to pre mňa znamená z väčšej časti Mars. Poznanie, o čom vlastne ten vesmír je." Elon Musk ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama