Reklama

Reklama

Blood Bags

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (8)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

To hledání je moc zdlouhavé. Už to nudilo. Maska ušla, ale neměla nápad. Gore hodně slabé, skoro vůbec. Italové umí líp. Pro je snad jen jednoduchost děje a minimum vykecávaček. Řekl bych, že je to takové podprůměrné skoro béčko. Závěr je dobrý, ale protože se nikdo nenamáhá s jakýmkoli vysvětlením, například proč ty odběry krve, strhávám dvacítku, kterou jsem chtěl dát za děj. Takto zůstává jen desítka za masku a další desítka za pár dobrých záběrů. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V podstatě italská verze Pachu Krve bez kanibalů s creepy mutantíkem v baráku. Američanka a Ruska vlezou do baráku kde si ta Američanka chce něco nafotit tam jich, ale nahání mutantík. Po cestě narazí ještě i na zloděje co přežil vloupání (jeho kámoš to štěstí neměl) a samozřejmě se do toho zapletou i policajti. 40 procent za film 20 za neobvyklý konec 40 procent dole za zatmívačky nesnáším to u moderních hororů a policistku s bradavicí. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Taliansky horor odohrávajúci sa v Taliansku kde každý talian vie po anglicky..samozrejme nemyslím američanku. Radšej to malo byť natočené v pôvodnom znení pretože toto bol pre mňa docela rušivý moment. Veľká amatérčina, herci príšerní a celé to s tou krvou nedávalo akosi zmysel. Stále som rozmýšľal čo bránilo dotyčným opustiť dom. Veď nech mi nehovoria, že tie dve laty, ktoré boli pribité na okne sa nedali niečim strhnúť..Jednu slabú hviezdu dávam za plagát, ktorý je síce originálny (mňa navnadil) ,ale zavádzajúci. Dotyčný mutant vyzeral o niečo inakšie.. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nuda k posrání, tak bych to asi nazval. A to jsem tenkrát trailer šířil, jakoby se mělo jednat o nějakou Gore pecku roku. Ani náhodou. Dvě blbky vlezou do opuštěné vily, kde už na ně čeká mutant. Nezajímavé, nudné prostředí, postavy o ničem, Gore obyčejné, bez nápadu, prostě pár krvavějších scén (podříznutí krku apod.) Horor vhodný do TV Barrandov, kde to může v nočních hodinách vyplnit čas. (31. hodnocení, HD) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Taliansky horor Blood Bags sa odohrava v starom velkom dome,kde prichadzaju dve kamosky fotit,no vobec nerataju s tym,ze sa tam nachadza mutant,ktoreho maska bola obstojna,samozrejme tu su nejake hluposti v scenari,pri ktorych sa vam mozog pozastavuje,ale zase to celkom zachranuje zaverecna cast filmu,takze dam tri hviezdicky,ale velmi slabe...:-) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama