Reklama

Reklama

Je těžké ji zabít

  • Čína Vixen

VOD (1)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Emancipovaný šikmoočko si hraje na Johna McClanea v asi padesátý variaci na Die Hard. Jak píše Laco, tak s tím rozpočtem se asi moc kouzlit nedalo, ale i tak ty likvidace protivníků působí dost amatérsky na to, že hlavní hrdinka se údajně učila od fotříka profi vojáka. Bitky postrádají jakoukoliv kontaktnost a otravný zpomalovačky a flashbacky tomu taky nepomůžou a všechny ty wtf momenty s teroristy co měly působit vtipně vyzní spíš trapně. Kdyby aspoň sundala ty kalhoty tak přihodím. Takhle pouze za 10% ()

ofanvex odpad!

všechny recenze uživatele

Trapnej pokus o napodobení Smrtonosté pasti, která je i přes své stáří tak o 30 let napřed před touhle sračkou. Americký diplomat samozřejmě musí být arogantní sexistický bílý hovado, který se rozbrečí hned jak mu někdo řekne, že ho zastřelí, Číňanka je jediná uvědomělá moudrá osoba, která mu hned zpočátku dokáže oponovat a ruskej diplomat je pochopitelně inteligentní a kultivovanej... a černej - důvod jsem nepobral. Zahraný je to typicky čínsky - debilně. Blbý dialogy, blbý kecy, nepochopitelný chování a scény. Je to odpad, takže nechcete-li si kazit večer - není důvod se na to koukat. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérska variácia na Die Hard. Nejakú kancelársku budovu prepadnú teroristi (pričom sa neskôr ukáže, že to sú obyčajní lupiči) a ich zámery im prekazí sexy drobná aziatka, ktorá im postupne nakope prdel. Scenár je proste prvotriedna sračka ako všetko čo Bey Logan napísal (radšej nech komentuje Jackieho DVDčka, to mu ide oveľa lepšie). Ale rejža mu v tom sekunduje. Chápem, že za jedno mega nám nič okrem pobehovania po budove a občasných bitiek ponúknuť nedokázali. Tých pár výstrelov pri ktorých herci robili ratatata a potom v vo Windowsáckom maľovaní dokreslili iskri, nestojí ani za zmienku. Ale sakra aspoň tie bitky mali za niečo stáť. Choreografia prakticky nulová, rany postrádajú tvrdosť. Väčšinu času len tak komicky máchajú rukami. Akurát v jednej bitke sa pokúsili o imitovanie Muay Thai a predviedli pár akotak ok úderov s lakťami. Nech je aspoň niečo pozerateľné do traileru. To ale nič nemení na tom, že je to tragický amatérsky odpad. 1/10. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Banda teroristů (vlastně lupičů, jak se ukáže) obsadí kongresové centrum a není schopná chytit čínskou delegátku, která jim unikla a navíc se svým pronásledovatelům dokáže efektivně bránit. Z rozhovoru Číňanky s teroristou: „Nezabila jsem tě už náhodou?“ „To byl můj brácha, ty mrcho!“ Šikmoočka byla dobrá, ale přesto film žádnou zvláštní napínavostí nevynikal a občasné sentimentální motivy mu na působivosti také nepřidaly. Zápletka nic moc, celkový dojem dost slabý. ()

Zajímavosti (1)

  • Počas titulkov môžete sledovať zábery z natáčania. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama