foto

Jared Robinsen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ni zhan
2011 Sindibád a Minotaurus (TV film)
2010 Bad Moon Rising
Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka
2007 Zabij, nebo budeš zabit
2006 Krutá odveta (TV film)
Voodoo Lagoon
2003 Vyrovnat si účty
2002 Minuty strachu (TV film)

TV seriály

2009 K9 (TV seriál)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
Monarch Cove (TV seriál)
2003 The Sleepover Club (TV seriál)
2002 Jeopardy (TV seriál)
1999 Ztracený svět (TV seriál)
1998 Tales of the South Seas (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 The Borderland

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace