Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Heidi (Emily Osment) opustila rodné Pleasant Valley se snem, že se jednoho dne stane úspěšnou malířkou. Ve velkém městě Heidi vyniká v práci pro uměleckou galerii, avšak pomalu přestává malovat. I když má Heidi spoustu práce, rozhodne se pomoci své sestře a pohlídat na dva dny svého synovce a neteř. Je týden před Vánoci a její šéfová z toho není nadšená, protože Heidi je její pravá ruka a navíc se blíží vánoční večírek v galerii, který má Heidi na starost. Heidi se tedy vydává do Pleasant Valley, kde po letech potkává svou dávnou středoškolskou lásku Chrise, který nyní pracuje jako učitel v místní škole. Chris musí na poslední chvíli uspořádat školní vánoční ples a Heidi mu nabídne svou pomoc. Čím více času tráví Heidi ve svém rodném městě, tím více si uvědomuje, o co všechno přestěhováním do velkého města přišla. (chrispe)

(více)

Recenze (5)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Zase taková ta vánoční-neváčnoční idylka. I když se to odehrává pár dní před Štědrým dnem, tak to vlastně není podstatné, takže bych to ani vánočním filmem nenazývala. Ta vánoční atmosféra v tom vůbec není. Jenomže jinak je to vlastně pohodový televizní romanťák. I když to může vypadat, že jde o to, aby se hrdinka našla a zvolila své profesní zaměření (stejně jako v 12 Gifts of Christmas, kde mimochodem byla použita stejná galerie a dokonce stejná kavárna vedle ní), tak si myslím, že to o tom vlastně vůbec není. Nehraje to prim. Jde spíš o vztahy, ve kterých nedochází k turbulentním změnám. Hlavní hrdinka byla fajn, připomínala mi chováním jednu kamarádku, takže asi proto mi možná byla ještě o kus sympatičtější. Pak tu máme docela fešného učitele dějepisu a bum. Ti dva se znají a středoškolská láska neumírá... 50 %. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto filmu chýbala celkom slušná dávka inšpirácie. "Christmas Wonderland" je vianočný Hallmark film podľa príručky. Začnete to pozerať a už si len môžete odklikávať jednotlivé klišé, ktoré sa sem dostanú. Naša hlavná hrdinka ide pomôcť sestre strážiť jej deti. A majú sa vrátiť o 2 dni. Okamžite vieme, že to bude trvať dlhšie, lebo sa niečo stane čo ich zdrží. Jej vzťah s Chrisom podobne ako v iných filmoch je založený na tom, že niečo medzi nimi bolo, no ona dala prednosť kariére a teraz sa vrátila a budú to musieť opraviť. Vieme kam to pôjde. A vieme aj ako to skončí. A čerešničkou na torte medzi klišé sú scénky ako prerušenie bozku kamarátkou, alebo záchrana pred pádom z rebríka, a záverečný návrat do rodného mesta, ktorý očividne trvá kratšie než celý odchod naspäť do New Yorku. Toto sú proste všetky štvorčeky, kde si môžete dať kvačku a film to spĺňa do bodky. Okrem toho ale jednu vec tvorcovia absolútne nevychytali. Scénky v aute. Keď máme záber na auto na ceste, idú Chris s Heidi po jemne zasneženej krajine. V momente ako sa dostaneme to interiéru sa všetko okolo nich zmení na absolútne perfektne zasneženú krajinu ako keby sa transportovali niekam na Antarktídu. To si nikto nevšimol, keď to strihali alebo zostrihané kontrolovali? Alebo nemohli ten záber nejako opraviť alebo natočiť nanovo? Tu som len čumel. Emily Osment mi je sympatická, ale film pôsobí absolútne bez inšpirácie a nejakej chuti. Ďalšie light Vianoce od Hallmarku. Užite si. Vlastne... radšej nie. Vyberte si niečo iné. Hodnotenie: C- ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná vánoční romantická podívaná a kdyby ubrali trochu toho romantického kýče, byla by ještě příjemnější. Nejsem si jistá, zda mi Emily Osment v roli Heidy seděla nebo ne, ale zároveň přiznávám, že právě ona mě nalákala k tomu se podívat a měla jsem ji za záruku jakési "kvality". Trochu mě zklamalo, jak tvůrci vyřešili konec, proč jen se to vždy musí zvrtnout v láska vs. kariéra. ()

Eladriel 

všechny recenze uživatele

EMILY OSMENT. Herečka so sitcomovou minulosťou oživuje romantické šablóny. Inak typický televízny romantický film. Avšak vďaka Emily, ktorá rozhodne nie je romantický typ herečky predsa len niečím iný. Hodnotenie: 45% ()

Reklama

Reklama