foto

Randy Carter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Secret Obsession
Sister of the Bride (TV film)
2018 A Tale of Two Coreys (TV film)
A Wedding for Christmas (TV film)
Christmas Wonderland (TV film)
Jingle Belle (TV film)
My Christmas Inn (TV film)
One Winter Weekend (TV film)
The Wrong Cruise
The Wrong Friend
2017 Break Night
Delivering Christmas (TV film)
My Christmas Grandpa
Sun, Sand & Romance (TV film)
Switched for Christmas (TV film)
The Ugly Christmas Sweater (TV film)
The Wrong Man (TV film)
Wrapped Up In Christmas (TV film)
2016 Betrayed
Broadcasting Christmas (TV film)
Můj letní princ (TV film)
Nebezpečná záměna (TV film)
Tajná minulost (TV film)
The Wrong Child
The Wrong Roommate (TV film)
2015 12 Gifts of Christmas (TV film)
Christmas Land (TV film)
Eyewitness (TV film)
Ghost Dog
Little Loopers
Small Town Prince (TV film)
The Flight Before Christmas (TV film)
Vánoční výměna
2014 A Christmas Mystery (TV film)
After Midnight
Christmas in Palm Springs
Friended to Death
High School Exorcism (TV film)
2013 Abner, the Invisible Dog
Co si přeji k Vánocům
Dear Secret Santa (TV film)
Porotci (TV film)
Pronásledované (TV film)
Vánoční výlet (TV film)
2012 Hatfieldovi a McCoyovi: Zlá krev
Návrat vraždících bestií
Vše o štědrém večeru (TV film)
Zničující střet
Žraločí masakr v Jersey Shore (TV film)
2011 12 vánočních přání (TV film)
Superžralok
2010 Avenging Force: The Scarab
Let smrti (TV film)
2009 Dire Wolf
Reptisaurus (TV film)
Teror na palubě
Umění války 3: Odplata
Vampýr v Las Vegas
2008 Konec světa
Solar Flare
2007 Blood Predator
Nukleární katastrofa (TV film)
Vánoční štěstí (TV film)
2006 Boston Strangler, The
Cry of the Winged Serpent (TV film)
2005 Skleněná past
Smršť nad Pacifikem
Varan vs. Kobra (TV film)
2004 30 Miles
2003 Birth Rite
Delta Delta Die!
Flyin' Ryan
Svůdníkovo desatero
2001 Hadí stisk
Projekt Falcon
Taurus (TV film)
Únik z Alcatrazu
2000 Kritický bod
May Day
Nebezpečná hloubka
Pekelná jízda
Ponorka Nautilus
Teroristické komando
Transport
1998 Billy Frankenstein
Black Widow Escort
Vánoční překvapení

TV seriály

2007 The Lair (TV seriál)
2005 Dante's Cove (TV seriál)
2002 Madison Heights (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Lizard Man
2010 Titanic II

TV seriály

2009 Larry, kroť se (TV seriál)
Seinfeld (S07E10)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Abstinence (S08E09)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Understudy (S06E23)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Tajná minulost (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky