Reklama

Reklama

Jakusoku no Neverland - Season 1

(série)
Trailer 1

Epizody(12)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (4)

Katakimiku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto geniální seriál! Už dlouho se mi u anime nestalo, že by mi jednotlivé díly utíkaly tahle rychle a já sledovala všechny události naprosto se zatajeným dechem. Příběh je úžasný, má skvělé dějové zvraty a napínavou hlavní linku. Postavy jsou taktéž skvělé, nikdy si nemůžete být jistí, co zrovna nějaká z nich udělá a přitom jejich chování, i když to nečekáte, dává v rámci příběhu dokonalý smysl. Atmosféra je pak taky něco úžasného - napětí v jednotlivých scénách by se dalo krájet, hudba je perfektní a animace více než dobrá. A určitě mě zajímá, jestli postavy skutečně zvládnou uniknout svému osudu. 9/10 ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príjemné, no miestami zdĺhavé a nudné. Musím vyzdvihnúť prekrásnu hudbu, ktorá dodáva seriálu iný rozmer. Do poslednej epizódy ma to nezaujalo na toľko, aby som so seriálom pokračoval. To sa ale tou poslednou časťou zmenilo - navnadila ma na ďalšiu sériu. ()

Reklama

Starletka 

všechny recenze uživatele

Původní komentář z 21.1.2019: Další z řady hororů, který se na první pohled tváří jako pohádka pro děti. Škoda, že hlavní plot twisty jsou tak předvídatelné, ale nápad zasazení je nicméně zajímavý. Taky je škoda, že se najde víc než pár dějových děr a i postavy se občas chovají dost nelogicky (obzvlášť na to jak superchytré mají údajně být), nicméně celková atmosféra je skvělá, takže se bavím, i když k dokonalosti to má hodně daleko. 7,5/10 ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná první série. Převážně v druhé polovině se to začne pořádně rozjíždět, a je to zpracované skvěle. První díl mě překvapil tím, že jak rychle dokáže vytvořit atmosféru, potom následují kvalitní epizody, ale i tak byla ke konci série kvalita vyšší. 8/10 ()

Galerie (117)

Reklama

Reklama