foto

Sumire Morohoši

  • nar. 23.4.1999 (20 let)
    prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Psycho-Pass: Sinners of the System Case 3 – Onšú no kanata ni
Sókjú no Fafner: The beyond
2018 Bungó Stray Dogs: Dead Apple
2017 Haikjú!! Concept no tatakai
Haikjú!! Sainó to sense
2016 Aikacu! Nerawareta mahó no aikacu! Card
Kaze no Matasaburō
2015 Gekidžóban Meidži Tokio renka
Kluk ve světě příšer
Psycho-Pass: film
2014 GJ-bu@ (TV film)
Gekidžóban Aikacu! Idol kacudó!
Gekijōban Aikatsu!
Saint seija: Legend of Sanctuary
2013 Sestry čarodějky Jojo a Nene
2011 Izakaya moheji (TV film)
2010 Sókjú no Fafner: Dead Aggressor – Heaven and Earth
2009 Letní válka
Profesor Layton a věčná pěvkyně
2005 Final Fantasy VII: Advent Children

TV seriály

2019 Jakusoku no Neverland (TV seriál)
150146 (E12)
140146 (E11)
130146 (E10)
další epizody (12)
Meidži Tokio renka (TV seriál)
Ultraman (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Lalala Lala-čan: Lala to mainiči (TV seriál)
2017 Ballroom e jókoso (TV seriál)
Gabriel DropOut (TV seriál)
Hand Shakers (TV seriál)
Inujašiki (TV seriál)
Lalala Lala-čan: Učú ni mučú (TV seriál)
Šingeki no Bahamut: Virgin Soul (TV seriál)
2016 Aikacu Stars! (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Fate/kaleid liner Prisma Illya 3rei!! (TV seriál)
Lalala Lala-čan: Patapata daisensó (TV seriál)
2015 Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. Zoku (TV seriál)
Jewelpet: Magical Change (TV seriál)
Lalala Lala-čan (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
2014 Dragon Collection (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Inó Battle wa ničidžó kei no naka de (TV seriál)
Tokyo Ghoul (TV seriál)
2013 GJ-bu (TV seriál)
Gaist Crusher (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Metal Fight Beyblade: Zero G (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Oní-čan dakedo ai sae areba kankei nai jo ne! (TV seriál)
2011 Jú gi ó! Zexal (TV seriál)
No.6 (TV seriál)
2010 Kaičó wa Maid-sama! (TV seriál)
Kuragehime (TV seriál)
2009 Cookin' Idol Ai! Mai! Main! (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Šikabane hime: Kuro (TV seriál)
2007 Dōmo-kun (TV seriál)
2006 Red Garden (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Ao no Exorcist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace