Reklama

Reklama

The Last Hangover

Brazílie, 2018, 44 min

Obsahy(1)

V tejto humornej biblickej mystifikácii sa apoštoli zobudia a zistia, že Ježiš je preč. Budú musieť poskladať čriepky včerajšej divokej poslednej večere... (dixx)

Recenze (22)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Příjemný, nečekaně povededený a vtipný kraťas na motiv Pařby ve Vegas s Ježíšem a apoštoly. Má to hromadu vtipných momentů, povedených hlášek a situačního humoru, kterého je ve 30minutové stopáži víc než dost. Hezká záležitost s mnoha odkazy na Bibli (přesto jednoduchými, které pochopí i neznalí), komediální fandové se zasmějou, naopak zarytí křesťani si budou hrůzou rvát vlasy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Takže nejdříve zápory: příliš krátké. Tak to byly zápory, jinak šlo o film, který Brazilci natočili přímo pro mě. Poslední večeře největšího z tesařů a jeho dvanácti helferů byla servírována ve stylu, který by mohl nejednomu katolíkovi způsobit vážné zdravotní problémy (prasklou cévou počínaje a přehnaným sebepoškozováním konče). V tomto případě mi bylo úplně jedno, že se tady bezskrupulózně vykrádali Pythoni, protože k tomu došlo pro dobrou věc. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kdo mě zná, dobře ví, že kde se mrdá náboženství do prdele, tam nesmím chybět. A tady se to bere pěkně od podlahy, s noblesou hodnou hovad, která to celé vytvořila, a já jsem se smál a smál a myslel při tom na všechny ty středověce smýšlející pánbíčkáře, kteří se ochudí o takovou kurevskou nálož zábavy. 95% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šílená Brazilská satira, která čerpá z námětu Pařby ve Vegas, akorát se soustředí na Ježíšovou poslední večeři, kterou oslaví se svými učedníky a nechybí také koks z Jeruzalému či haš z Galiley. Hodně vtipné plné odkazů a drsných narážek. Skvělý byl Bartoloměj předstírající Mesiáše či Římská legie. 40 minutová jednohubka. 7/10. ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Tak dozajista by bylo prima tohle hodit na Svatopetrským na velkoplošnou obrazovku místo každoročního vysílání těch bezskrupulózních, dva tisíce let ze strachu oveček těžících mamonářů, s všeříkajícím názvem Urvi a orvi. Jenže já byla navnazena svým dvorním zpovědníkem na totální popičovku pomalu lepší, než Montypájtni, a ta se nějak nekonala. Kvalitní, správně ujeté a originální určitě, ale chtělo by to ještě trochu přidat... ()

Zajímavosti (1)

  • Film byl v Singapuru zakázán. (Duoscop)

Reklama

Reklama