Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (3)

Ketri 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se teda dlouho nenasmála. Film je plný narážek na Bollywood kultůru, takže je škoda, že nemá nějakou českou lokaci jako když americké pecky překládá Fuka. Určitě jsem toho tak půlku nezachytila, ale to co se podařilo, stálo za to. Nejvíc mě rozesmály scény s holoubky Neilem, Nitilem a Mukešem, a s původním Riteshem. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Výborný film o naplnení osudu troch párov, prelínanie časových línií s dávnou minulosťou, to mám rada. Hlavne časti z minulosti boli výborné. Súčasnosť trochu pojašená a zamotaná, ale ako celok ma to pobavilo a zaujalo, len na piesne si nejako neviem spomenúť už teraz... ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Vydařená komedie s akčními momenty, vyprávějící o osudech tří párů jak v přítomném čase, tak díky vzpomínkám nahlédneme i do jejich minulých reinkarnací z roku 1419, kdy se v této době nedořešené záležitosti promítají do současných životů všech zúčastněných. Právě kvůli přenádherným obrazům z minulosti a skvostném výběru hereček (mojí vítězkou je P. Hegde), které jako by si odskočily z Miss Indie, jsem se rozhodl přidat si tento snímek do seznamu - „musí býti viděno“. Vyprávění odehrávající se v roce 1419 bylo dozajista lepší, než to z dnešních dnů. Navíc až pohádkově malebné prostředí staré Indie mě dostane pokaždé. Stejně tak i jejich krásné oblečení a šperky, jenž spolehlivě povýší půvab všech žen. Lehce ztřeštěný humor naštěstí nepřekočil míru trapnosti, jako se tomu děje v jiných podobně laděných komediích z Indie, které jsem měl možnost vidět. Dobře jsem se při mnoha vtipných situacích bavil asi až do poslední třetiny, která na mě působila již poněkud vyčpěle a prázdně. Určitě bych si dovedl představit lepší vyústění jinak nápaditého příběhu. Z mužského zastoupení se mi nejvíce líbila lety prověřená stálice A. Kumar a rovněž i nadaný R. Deshmukh. Potěšil i R. Daggubati, malou rolí N. Siddiqui a rozesmál mě i někdy až příliš excentrický J. Lever. Naproti tomu byl B. Deol spíše jen účasten a do počtu, jelikož nic navíc nepředvedl. Hudba se mi líbila i vizuálním zpracováním a nejlepší písní je dle mého chytlavá „Shaitan Ka Saala“. Škoda toho závěru, jinak jsem byl v hodnocení po celou dobu na jasné čtyřhvězdě, ale musel jsem přeci jen ubrat na výsledné tři silné hvězdy. Příjemná oddychovka. ()

Reklama

Reklama