foto

Parikshat Sahni

  • nar. 1.1.1944 (74 let)
    Murree, Punjab, Britská Indie (nyní Pákistán)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sultan
2015 Chooriyan
Hum Tum Dushman Dushman
Uvaa
2014 P.K.
2013 Boss
2011 Mere Brother Ki Dulhan
2010 Chance Pe Dance
Dulha Mil Gaya
Dunno Y Na Jaane Kyun...
Malik Ek
Right Yaaa Wrong
2009 3 Idiots
2007 Eklavya
2006 Munnabhai, do toho!
Umrao Jaan
2005 Chakachak
Maa - Where Are You...
2002 Mujhse Dosti Karoge!
Yeh Mohabbat Hai
2001 Choo Lenge Akash
Kasam
Rahul
1998 Wajood
1997 Saaz
Share Bazaar
1996 Chhota Sa Ghar
Yash
1995 Ab Insaf Hoga
Jeena Nahin Bin Tere
Vapsi Saajan Ki
1994 In Custody
Madam X
Madhosh
Yuhi Kabhi
1993 Kundan
Police Wala
Pyaar Ka Tarana
Shaktiman
1992 Aaj Ka Goonda Raj
Ajeeb Dastaan Hai Yeh
Tahalka
1991 Phool Bane Angaarey
1990 Awwal Number
1989 Dost Garibon Ka
Galiyon Ka Badshah
Marhi Da Deeva
1988 Subah Hone Tak
Vijay
1987 Dil Tujhko Diya
Kalyug Aur Ramayan
Sher Shivaji
Watan Ke Rakhwale
1986 Car Thief
Insaaf Ki Awaaz
Maa Ki Saugandh
Mazloom
1985 Ek Se Bhale Do
Haveli
Insaaf Main Karoonga
Jawaab
Mera Jawab
Meri Jung
Ramkali
Shiva Ka Insaaf
1984 Andar Baahar
Boxer
Jaag Utha Insan
Jeene Nahi Doonga
Mera Faisla
Nadaniyan
Teri Bahon Mein
1983 Lal Chunariyaa
1982 Bhai Aakhir Bhai Hota Hai
Desh Premee
Raaste Pyar Ke
Suraag
Waqt Ke Shehzade
1981 Agni Pareeksha
Nai Imarat
Sameera
1980 Humkadam
Kasturi
Room No. 203
1979 Kaala Patthar
Zulm Ki Pukar
1978 Anpadh
Hamara Sansar
Kaala Aadmi
Muqaddar
Vishwanath
1977 Doosra Aadmi
Duniyadari
Gyaniji
Jallian Wala Bagh
Khel Kismat Ka
Niyaz Aur Namaaz
Prayashchit
Sat Sri Akal
1976 Kabhi Kabhie - Love Is Life
Tapasya
1975 Mili
Vandana
1973 Hindustan Ki Kasam
1971 Lagan
Preet Ki Dori
1970 Aansoo Aur Muskan
Pavitra Paapi
Samaj Ko Badal Dalo
1968 Anokhi Raat
1966 Mamta
1951 Deedar

TV seriály

1998 Heena (TV seriál)
1997 Junoon (TV seriál)
1988 Mirza Ghalib (TV seriál)
1987 Zindagi (TV seriál)
1984 Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace