Reklama

Reklama

Melancholická dívka

  • Německo Das melancholische Mädchen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Melancholická dívka se potuluje velkoměstem a hledá, kde by mohla složit hlavu. Potkává mladé matky, které oslavují své mateřství jako náboženský rituál vzkříšení, nalezne přístřeší u abstinujícího existencialisty, pro kterého je sex „také pouze druh byznysu“, a v jednom travesti baru čeká na „konec kapitalismu“. Její pokus napsat knihu selže hned u první věty druhé kapitoly. Mezi uměleckými galeriemi, studii jógy a postelemi cizích mužů však pro ni není místo. Než aby se snažila přizpůsobit, začne melancholická dívka svou depresi vnímat jako program. Komedie o postmoderní společnosti v růžové a světle modré. (Das Filmfest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Gurtha 

všechny recenze uživatele

Spíš než o film jde o obrazově zajímavé leč obsahově vyprázděné jednohubky, takže víc než kino (televize) by se dílu hodil nějaký experimentální prostor pro videoart. ()

montel odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady byli totálně všichni sjetí. Větší sračku sem dlouho neviděl. Možná snad nikdy. To radši od rána do večera Babovřesky než toto. 0% ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Óda na nihilizmus. Občas smiešna, často pohoršujúca, celý čas prekvapujúca a zároveň nudná. Film, ktorý ak neuvidíte, nič sa nestane. Ak si ho pozriete, pripravte sa na zmes cynických frkov (Bavím se plýtváním a transgresii.), prebytočnej nahoty (samozrejme umeleckej) a jalových rečí o depke a sebarealizácii. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama