Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho

(seriál)
  • USA Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Trailer
USA, 2019, 3 h 55 min (Minutáž: 51–74 min)

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.), Kenneth Bianchi (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Aktuální rozhovory, archivní záběry a audio nahrávky pořízené v celách smrti tvoří šokující portrét nechvalně známého sériového vraha Teda Bundyho. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další povedená minisérie,tentokrát o jednom z nejprovařenějších sériových vrahů.Bundy byl rozhodně zajímavá postava a ani se nedivím,že dokázal na lidi působit tak jak působil.Mnohem zajímavější je pak v rámci téhle série sledovat jak moc se za posledních 30-40 let změnila práce policie a celkově možnosti vyšetřování a až takhle zpětně dokáže člověk docenit,že se jim podařilo vůbec někoho takového chytit (jakkoli si za to Bundy ve svém pocitu nadřazenosti mohl sám)...80% ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka. Konečně detailně propracovaná kauza Bundyho. Mám ho projetýho z nespočtu dokumentů nebo podcastů, ale všude chyběl nějaký obsah z tohoto podání. Tohle je hotové "investigativní video". Vsuvky v podobě komunikace s novináři nemají chybu, byl to opravdu neodolatelný manipulátor. Bez těchto videí, kde vidíme, jak promlouvá směrem k veřejnosti, by si člověk neuměl na jeho osobu udělat obrázek. Takto není divu, že holky sedly na lep. Pohledný, čistý, sečtělý, s klidem vystupující student, obratně reagující, logicky odůvodňující. A takoví jsou nejhorší násilníci. ()

Reklama

Johny303 

všechny recenze uživatele

Člověku je až smutno z toho, že se takoví parchanti stávají hlavními hrdiny filmů, knih a dokumentů. Jenže zrovna u zločinců typu Bundyho se není čemu divit. Odporná parodie na člověka, která si z brutálního zabíjení mladých dívek utvořila denní rutinu, totiž dokázala měnit tváře stejně snadno, jako se mění stupně na přehazovačce od bicyklu. Bundyho tak nesledujeme pouze jako odporného vraha a zdatného útěkáře, ale také jako příležitostného advokáta, playboie a ublíženou oběť společnosti, přičemž dokument podrobně sleduje celý průběh případu, nabízí dostatek dobových záběrů a neopomíjí výpovědi žádné z důležitých osob. V přehledném časovém rozvrhu se tak postupně propracovává až k velkému finále, které dopadlo tak jak dopadlo i díky zcela revolučnímu způsobu identifikace pachatele. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Prohlídka případem jednoho z nejpamátnějších sériových vrahů, která je jednou velkou kompilačkou archivních a ilustračních záběrů, audio pásek, komentářů tehdy angažovaných osob - tónem akorát tak na pomezí precizní a studená jak psí čumák. Uhlazený Bundy mi vždy unikal a slyšel jsem ten příběh vůbec poprvé, dva útěky a obhajoba sebe sama, toť k úsměvu až neuvěření. Dobrý tease jak na Efrona podání, tak další řadu MINDHUNTER. Snad chystá Netflix servírovat další vrahounský profily. * He’s clean cut, witty, smart; an unlikely murder trial star * ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Prvá epizóda ma očarila nie len informačnou hodnotou, ale aj zaujímavou atmosférou okolo rozhovoru s vrahom. V ďalších troch bolo smutné to, že sa vo veľa veciach podobali 1. dielu, rôzne veci sa opakovali alebo boli podobné. Nepotreboval som znova počuť to isté, iba s tým rozdielom, že sa jednalo o iné vraždu. Ale ako takú atmosféru a ako takú informačnú hodnotu si to držalo po celý čas. 7/10 ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama