Reklama

Reklama

Monstra.

Trailer

Obsahy(1)

Čtyřicátníci Dana a Arthur jsou manželé téměř deset let. Společnost, rodina i přátelé je jako pár milují, ale když nejsou spolu, zvysoka jimi opovrhují. Vzhledem k jejich potřebám, přesvědčením, životním možnostem a vnitřním démonům nadejde den, kdy se musí rozhodnout, zda nechat druhého jít vlastní cestou není tím největším důkazem lásky. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Konverzační drama o třech dějstvích a jednom manželském páru v krizi. První část sleduje manželku (jak si s někým povídá), druhá část manžela (jak si s někým povídá), třetí pak oba společně (jak si povídají). Zatímco prvá i druhá část dokážou přes jistou rozvláčnost bavit, v třetí snímku spadne řemen a vyplyne zcela do prázdna. #KVIFF2019 ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Což o to,dialogy fungují skvěle a hercům můžete přijít na chuť .Byl jsem zvědav hlavně na Șerban Pavlu a jeho gay rolička byla vynikající.Ona první část s taxikářem vlastně taky nebyla špatná,ale druhá s Arthurem právě byla z toho nejlepšího.Samozřejmě si člověk pak nahodil třetí dějiství,kdy konečně formát obrazu se nám uráčil zvětšit do klasických pozorovacích úhlů.Jak už psal J*A*S*M on ten konec fakt vyprdne do prázdna,kdy vlastně sice si vezmete,že některý vztahy jsou na místě a neposunou se ani o centimetr,ale nějak chybělo co je vlastně oba spojuje.Babička si myslím to nebyla:) ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama